Spread the love

28.10.25 року здобувачі вищої освіти СВО «Доктор філософії» спеціальності G13 «Харчові технології» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво» другого року навчання прослухали відкриту лекцію доцента кафедри ТМРіМ Савінок О.М з вибіркового компоненту “Наукові основи технологій продуктів спеціального призначення з м’ясної і м’ясомісткої сировини” за темою

“Технологія м’ясних продуктів із полісахаридами. Характеристика гідроколоїдів.” На лекції були присутні викладачі кафедри та здобувачі. Висвітлена тема дозволяє науково-обгрунтовано обирати харчові добавки як замінники м’ясної сировини у м’ясних виробах, так і для коригування функціонально-технологічних властивостей продуктів, які є предметами досліджень здобувачів.