Майстер-клас “ЗАГАДКИ І ТАЄМНИЦІ СПЕЦІЙ, ПРИПРАВ І ПРЯНОЩІВ”

Spread the love

7 листопада, і осінь вирує всіма кольоровими барвами, а ми рухаємось до нових цілей і пізнання. В рамках проведення профорієнтаційної діяльності кафедри Технології м’яса, риби і морепродуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина відбувся майстер-клас на тему «ЗАГАДКИ І ТАЄМНИЦІ СПЕЦІЙ, ПРИПРАВ І ПРЯНОЩІВ» в Олександрівському ліцеї Фонтанськоі громади. Учні 10-х класів з цікавістю знайомилися з історією використання прянощів, цікавими фактами, з незвичними ароматами спецій і приправ, дивними ароматами прянощів, смакували та визначали додані приправи до м’ясних снеків!

Дякуємо керівництву ліцею за запрошення та чекаємо на нові зустрічі!