Методичне забезпеченяння для виконання кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
Спеціальність 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра
- Програма до Атестаційного екзамену – 2022
- Методичні вказівки до комплексної практики
- Методичні вказівки до виконання звіту з міжнародної практики
Спеціальність 181 – Харчові технології
- Методичні вказівки до оформлення кваліфікаційних робіт бакалаврів.
- Методичні вказівки до оформлення кваліфікаційних робіт магістрів.
- Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів. Розділ «Виробництво ковбасних виробів».
- Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів. Розділ «Виробництво напівфабрикатів».
- Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів. Розділ «Переробка птиці».
- Методичні вказівки до виконання курсового і дипломного проектів. Розділ «М’ясожирове виробництво».
- Методичні вказівки до виконання дипломного проекту.
- Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра.
- Методичні вказівки до виконання курсового кроєкту з освітнього компоненту “Інноваційні технології м’ясної та рибопереробної галузей” здобувачів СВО “Магістр”