Тематики курсових проєктів та робіт

Spread the love

Теми курсових проектів  бакалаврів у 2022-2023 н.р.

  1. Білан Олександра Вісилівна «Розробка цеху з виробництва рибних консервів»
  2. Волковинська Ейсі Сачинівна «Розробка цеху з виробництва солоноїрибної продукції»
  3. Камінський Владислав Олегович «Розробка цеху з виробництва рибних консервів з обсмаженої риби в олії та паштету»
  4. Георгієв Владислав Сергійович «Розробка цеху з виробництва копченої рибопродукції»
  5. Грабовенко Олексій Вікторович «Розробка цеху з виробництва рибних консервів з копченої риби»
  6. Левченко Олена Володимирівна «Розробка цеху з виробництва консервованих паштетів для домашніх тварин»
  7. Тутова Вікторія Анатоліївна «Розробка цеху з виробництва риби холодного копчення»
  8. Самойленко Михайло Сергійович «Розробка пресервного цеху, орієнтованого на переробку дрібної чорноморської сировини»
  9. Шевченко Андрій Олегович «Проектування цеху з виробництва солоної риби та пресервів»
  10. Матюшенко Сергій Сергійович «Розробка цеху з виробництва в’яленої рибопродукції»
  11. Мішина Мирослава “Проектуванняцехупо переробки пухута пір’я для птахокомбінату потужн.   10 т/з м‘яса птиці”
  12. Ахмедієва А.Д. ” Проектування цеху по виробництву  м’ясо-рослиннихконсервівпотужн. 6 туб/зм.”
  13. Іванча Ю.В. “Проектування м’ясопереробного підприємства потужністю 12 т/зм з розробкою засолювального і шприцювального відділень”
  14. Костюк Д.Ю. ” Проектування ковбасного цеху потужн. 5 т/зм з розробкою ліверного відділення.”
  15. Серветник С.А. “Проектуванняі машино-шприцювального відділенняковбасного цехупотужн. 14 т/зм.”
  16. Тома В.Є.  “Проектуванняцехупо виробництву заморожених напівфабрикатів потуж. 7 т/зм.”
  17. Бурлаченко М.С.  “Проектування цеху по виробництву кулінарних виробів з м’яса птиці потужн. 8 т/зм.”
  18. Петров Д.С. “Організація технологічного процесу виробництва і пакування м’ясо-кісткових порцій з яловичини та свинини потужн. 18 т/зм.”
  19. Романюк А.І. “Проектування цеху по виробництву     напівкопчених ковбас потужн.  11 т/зм”

 


 

Теми курсових проектів  магістрів  у 2022-2023 н.р.

  1. Баклін Володимир Володимирович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці сировинного відділення ковбасного цеху потужн. 15 т/зм.
  2.  Веліксар Христина Іллівна “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву натуральнихконсервівпотужн. 30 туб/зм”
  3. Гроза Ангеліна Олегівна “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву м’ясо-рослиннихнапівфабрикатівпотужн. 10 т/зм.”
  4. Данч Яна Віталіївна “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці  цеху по виробництву  напівфабрикатів з м’яса птиціпотужн. 8 т/зм.”
  5. Комащенко Володимир Віталійович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву кулінарних виробів з м’яса птиці потужн.6 т/зм.”
  6. Коцюруба Владислав Володимирович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці  цеху по виробництву сосисокбез оболонки потужн. 8 т/зм.”
  7. Кумпан Анатолій Володимирович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництвупаштетнихконсервівпотужн.  20 туб/зм.”
  8. Кухта Олексій Сергійович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву лівернихковбаспотужн. 10 т/зм.”
  9. Обада Неля Вікторівна “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці  цеху по виробництву м’ясних хлібівпотужн. 6 т/зм готової продукції”