🎉 16 жовтня Кафедра технології мʼясних і рибних продуктів ОНТУ прийняла участь в рамках гастрономічного фестивалю «BBQ-2025», приуроченого до Дня народження Одеського національного технологічного університету та Дня працівників харчової промисловості.
Проведено майстер-клас для абітурієнтів «Створи свій смак», на якому абітурієнти дізналися цікаві факти про прянощі і спеції, особливості їх використання при виробництві мʼясних і рибних продуктів.
Особливим моментом фестивалю став благодійний ярмарок, який уже став доброю традицією нашого університету. Цьогоріч вдалося зібрати 43 000 грн для 137-го окремого батальйону морської піхоти — це наш спільний внесок у підтримку тих, хто щодня стоїть на варті миру, захищаючи нашу землю і наше майбутнє. 💛💙
Ми щиро дякуємо всім, хто взяв участь у святі — студентам, викладачам, партнерам і друзям університету. Саме завдяки вашій небайдужості, згуртованості та доброті ОНТУ залишається осередком не лише знань, а й людяності, підтримки та спільних цінностей.
💙💛 Разом — до нових звершень і, звісно, до Перемоги! 🇺🇦