Теми кваліфікаційних робіт і графік їх захисту

Spread the love

 

 

Наказ № 754-03 від 26-10-2022 р.

Наказ № 80-03 від 23-02-2023 р.

Наказ № 539-03 від 05-09-2022 р.

Наказ №880-03 від 23-09-2019

Наказ №104-03 від 25-02-2020

Наказ №213-03 від 12-05-2020

Наказ №212-03 від 12-05-2020

Наказ № 821-03 від 23-11-2020

Наказ № 822-03 від 23-11-2020

Наказ № 823-03 від 23-11-2020

Наказ № 215-03 від 12-04-21

Наказ № 771-03 від 28-09-21

Наказ № 772-03 від 28-09-21

 Наказ № 728-03 від 15-09-21

Наказ № 804-03 від 30-09-21

Наказ № 858-03 від 08-10-21

Наказ № 933-03 від 08-11-21

Наказ № 946-03 від 11-11-21

Наказ № 024-03 від 21-01-22

Наказ № 061-03 від 22-03-22

Наказ № 689-03 від 03-10-22

 

 

Атестаційний кваліфікаційний іспит для студентів спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”  відбудеться  08.08.2023 о 10:00 дистанційно з використанням інформаційно-комунікативних технологій на платформі moodle  http://moodle.ontu.edu.ua та у  zoom Ідентифікатор конференції: 924 928 6832 Код доступу: 0Sd9U1

 

 

Захист дипломних проектів та магістерських кваліфікаційних робіт

на кафедрі ТМРіМ

з 20.06.2023 по 27.06.2023

 

20.06.2023 р. о 10:00 захист кваліфікаційних робіт студентів  спеціальності 181 “Харчові технології”

Ідентифікатор конференції: 3145333570  Код доступу: 12345

21.06.2023 р. о 10:00  захист кваліфікаційних робіт студентів  спеціальності 181 “Харчові технології”

Ідентифікатор конференції: 3145333570  Код доступу: 12345

 

22.06.2023 р. о 10:00  захист кваліфікаційних робіт студентів  спеціальності 181 “Харчові технології”

Ідентифікатор конференції: 3145333570  Код доступу: 12345

23.06.2023 р. о 10:00  захист кваліфікаційних робіт студентів  спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

Ідентифікатор конференції: 3145333570  Код доступу: 12345

ЕК № 44

«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

 


з/п
ПІБ
здобувача
Тема дипломного проєкту ПІБ
керівника
1 Ткач Дмитро Олександрович Комплексний дипломний проект:

«Будівництво цеху з переробки молока у продукти із незбираного молока у м. Южний із застосуванням інноваційних технологій систем охолодження»

Індивідуальна тема:

Проєкт цеху з переробки молока на продукти із незбираного молока у м. Южний

Канд. техн. наук, доцент, Дец Надія Олександрівна
2 Березюк Денис Володимирович Проєкт системи технологічного кондиціювання повітря з застосуванням інноваційних технологій цеху з переробки молока у м. Южний Канд. техн. наук, доцент, Жихарева Наталя Віталіївна
3 Горяченко Роман Русланович Проєкт холодильної установки зі збереженням холоду для цеху переробки молока у м. Южний Канд. техн. наук, доцент, Когут Володимир Омелянович
4 Гуляєва Аліна Юріївна Розширення ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД № 1» з організацією цеху переробки молока у білкові продукти та сироваткові напої зі збалансованим хімічним складом Д-р. техн. наук, професор, Ткаченко Наталія Андріївна
5 Чумаченко Дар’я Сергіївна Розширення ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД № 1» з організацією цеху переробки молока у напої профілактичної направленості Канд. техн. наук, доцент, Ланженко Любов Олександрівна
6 Федорчук Дарія Василівна Розширення ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД № 1» з організацією цеху переробки молока у кисломолочні напої оздоровчого призначення Канд. техн. наук, доцент, Скрипніченко Дмитро Михайлович
7 Мішина Мирослава Сергіївна Розробка цеху по виробництву кулінарних виробів із м’яса птиці в одеській області Канд. техн. наук, доцент, Шлапак Галина Всеволодівна

 

21.06.2023 р. о 10:00  захист кваліфікаційних робіт студентів  спеціальності 181 “Харчові технології”

Ідентифікатор конференції: 3145333570  Код доступу: 12345

 

 

 

 

 

 

 

Додаткові дні:

26.06.2023 о 10:00 зі спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
27.06.2023 о 10:00 зі спеціальності 181 “Харчові технології”