Skip to content
Кафедра технології м´яса, риби і морепродуктів
Одеський національний технологічний університет
Primary Menu
Кафедра технології м´яса, риби і морепродуктів
Головна
Про нас
Привітальне слово завідуючої кафедрою
Склад кафедри
Історія кафедри
Положення про кафедру
Положення про лабораторії
Наші випускники
Абітурієнту
Вимоги роботодавців
Бакалаври
Магістри
Умови вступу
Освітньо-професійні програми і освітні компоненти
Бакалавр
Освітні компоненти СВО “Бакалавр” зі спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Освітні компоненти СВО “Бакалавр” зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Магістр
Освітні компоненти СВО “Магістр” зі спеціальності 181 “Харчові технології”
Доктор філософії
Наука
Наукові школи та напрямки
Розробки
База патентів
Конференції
Наукові досягнення наших студентів
Допомога автору
Публікації
Підручники і навчальні посібники
Монографії
Міжнародна робота
Студенту
Навчально-методичне забезпечення
Точки практики студентів
Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
Розклад занять
Критерії оцінювання
Графік відпрацювань лабораторних і практичних робіт
Бібліотека
Олімпіади
Тематики курсових проєктів та робіт
Графік консультацій та захисту з КП / КР / ДП
Теми кваліфікаційних робіт і графік їх захисту
Анотації кращих кваліфікаційних робіт та дипломних проектів
Галерея
Архів фото
Новини
Архів новин
Публічна інформація
Обговорення ОПП
СВО Магістр, 181 Харчові технології (ОПП Технології м’ясних і рибних продуктів)
СВО Бакалавр, 181 Харчові технології (ОПП Технології м’ясних і рибних продуктів)
Засідання кафедри
Студентське самоврядування факультету експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Контакти
Пошук:
Home
Освітньо-професійні програми і освітні компоненти
Освітньо-професійні програми і освітні компоненти
Spread the love
Бакалавр
Магістр
Доктор філософії