ГРАФІК ВІДПРАЦЮВАНЬ ЛАБОРАТОРНИХ І ПРАКТИЧНИХ РОБІТ I СЕМЕСТРУ 2022-2023 н.р.
Викладач |
Дата, час | Посилання на zoom-конференцію |
Дисципліна |
Агунова Л.В. | 09.11.2022 р.
13:00-14:20 16.11.2022 р. 13:00-14:20
|
Ідентифікатор: 74680000501
Код:22 |
|
Азарова Н.Г. | 11.11.2022 р.
8:00-10:50. |
Ідентифікатор: 927 886 2515
Код: 12345 |
Проєктування підприємств галузі |
11.11.2022 р.
11:30-14:20
|
Ідентифікатор: 927 886 2515
Код: 12345 |
Технологія виробництва продукції птахівництва і кролівництва | |
Кушніренко Н.М. | 10.11.2022 р.
16:00-17:20 17.11.2022 р. 16:00-17:20
|
Ідентифікатор: 927 886 2515
Код: 123456 |
Сировина і матеріали рибної промисловості |
Манолі Т.А. | 07.11.2022 р.
14:30-15:50 |
Ідентифікатор: 727 2982 5152
Код: 12345 |
Стандартизація, метрологія та сертифікація |
07.11.2022 р.
16:00-17:20 |
Ідентифікатор: 727 2982 5152
Код: 12345 |
Технологія стерилізованих консервів з гідробіонтів | |
09.11.2022 р.
16:00-17:20
|
Ідентифікатор: 727 2982 5152
Код: 12345 |
Науково-дослідна робота | |
Паламарчук А.С. | 10.11.2022 р.
13:00-14:20 17.11.2022 р. 13:00-14:20
|
Ідентифікатор: 75751113745
Код: 12345 |
|
Синиця О.В. | 10.11.2022 р.
9:30-13:00 |
Ідентифікатор: 727 2982 5152
Код: 12345 |
Контоль якості, безпека та екологія в галузі |
11.11.2022р.
11:30-12:50 |
Ідентифікатор: 727 2982 5152
Код: 12345 |
Технологія переробки м’яса | |
14.11.2022 р.
9:30-10:50
|
Ідентифікатор: 727 2982 5152
Код: 12345 |
Наукові основи вторинної переробки сировини
|
|
Шлапак Г.В. | 10.11.2022 р.
11:30-13:30 11.11.2022 р. 10:00-11:00 |
Ідентифікатор: 3145333570
Код: 12345 |
Патюков С.Д. | 09.11.2022 р.
13:00-14:20 |
Ідентифікатор: 9433104713
Код: 1ArHzS |
Ветеринарно-санітарна і технологічна експертиза м`ясних і молочних продуктів |
09.11.2022 р.
14:30-15:50 |
Науково-дослідна робота
|
||
10.11.2022 р.
8:00-10:50 |
Анатомія, фізіологія і гістологія | ||
10.11.2022 р.
11:30-12:50 |
Основи ветеринарної медицини |