Графік відпрацювань лабораторних і практичних робіт

Spread the love

ГРАФІК ВІДПРАЦЮВАНЬ ЛАБОРАТОРНИХ І ПРАКТИЧНИХ РОБІТ I СЕМЕСТРУ 2022-2023 н.р.

 

 

 

Викладач

Дата, час Посилання на zoom-конференцію

Дисципліна

Агунова Л.В. 09.11.2022 р.

13:00-14:20

16.11.2022 р.

13:00-14:20

 

Ідентифікатор: 74680000501

Код:22

Азарова Н.Г. 11.11.2022 р.

8:00-10:50.

Ідентифікатор: 927 886 2515

Код: 12345

Проєктування підприємств галузі
11.11.2022 р.

11:30-14:20

 

Ідентифікатор: 927 886 2515

Код: 12345

Технологія виробництва продукції птахівництва і кролівництва
Кушніренко Н.М. 10.11.2022 р.

16:00-17:20

17.11.2022 р.

16:00-17:20

 

Ідентифікатор: 927 886 2515

Код: 123456

Сировина і матеріали рибної промисловості
Манолі Т.А. 07.11.2022 р.

14:30-15:50

Ідентифікатор: 727 2982 5152

Код: 12345

Стандартизація, метрологія та сертифікація
07.11.2022 р.

16:00-17:20

         Ідентифікатор: 727 2982 5152

Код: 12345

Технологія стерилізованих консервів з гідробіонтів
09.11.2022 р.

16:00-17:20

 

Ідентифікатор: 727 2982 5152

Код: 12345

Науково-дослідна робота
Паламарчук А.С. 10.11.2022 р.

13:00-14:20

17.11.2022 р.

13:00-14:20

 

Ідентифікатор: 75751113745

Код: 12345

Синиця О.В. 10.11.2022 р.

9:30-13:00

Ідентифікатор: 727 2982 5152

Код: 12345

Контоль якості, безпека та екологія в галузі
11.11.2022р.

11:30-12:50

Ідентифікатор: 727 2982 5152

Код: 12345

Технологія переробки м’яса
14.11.2022 р.

9:30-10:50

 

Ідентифікатор: 727 2982 5152

Код: 12345

Наукові основи вторинної переробки сировини

 

Шлапак Г.В. 10.11.2022 р.

11:30-13:30

11.11.2022 р.

10:00-11:00

Ідентифікатор: 3145333570

Код: 12345

Патюков С.Д. 09.11.2022 р.

13:00-14:20

Ідентифікатор: 9433104713

Код: 1ArHzS

Ветеринарно-санітарна і технологічна експертиза м`ясних і молочних продуктів
09.11.2022 р.

14:30-15:50

Науково-дослідна робота

 

10.11.2022 р.

8:00-10:50

Анатомія, фізіологія і гістологія
10.11.2022 р.

11:30-12:50

Основи ветеринарної медицини