Майстер-клас “Створи смак продукту”
26 березня на кафедру технології м’яса, риби і морепродуктів завітали учні 8-Б класу ліцею № 4 м. Одеси на майстер-клас ‒ «Створи смак продукту». Доцент кафедри Агунова Лариса Володимирівна ознайомила школярів із спеціями, приправами, прянощами, які використовуються для приготування різних кулінарних страв та виробництва м’ясних і рибних продуктів. Учні побачили, оцінили аромат різних смако-ароматичних добавок до їжі та послухали цікаву розповідь за кожну із спецій, яку розглядали.
Нашим гостям дуже сподобався майстер-клас і вони обіцяли прийти знову, щоб навчитися готувати суміші із спецій для улюблених страв. Перший крок до цього, вже зроблено!