Засідання секції студентської наукової конференції “ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ І РИБНИХ ПРОДУКТІВ”
27 березня відбулося засідання секції студентської наукової конференції “ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ І РИБНИХ ПРОДУКТІВ”. Доповіді підготували здобувачі ОНТУ за ОПП “Технології м’ясних і рибних продуктів” і Механіко-технологічного коледжу ОНТУ. Що всіх об’єднувало – спеціальність, всі вони майбутні технологи м’ясо- та рибопереробних підприємств. Цікаві пізнавальні доповіді, яскраві презентації були запорукою отримання присутніми додаткової інформації за фахом. Побажаємо учасникам конференції – Нагорній Я.Д., Котович О.М., Купрацевичу Н.О., Реусу О.Г., Куручу І.С., Лісневському Я.С., Левченко Н.В., Гонті О. М., Гончарову О. М., Гуцан Р.М., Плохотнюк А.С. та іншим, творчого натхнення та наукових відкриттів!