Майстер-клас з проведення лабораторних досліджень

Spread the love

26.03.2025 року на кафедру завітали здобувачі Одеського механіко-технологічного коледжу ОНТУ. Майбутні технологи з першого по третій курс прийняли участь в лабораторній роботі з навчальної дисципліни «Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса» разом із здобувачами 3 курсу за ОПП «Технології м’ясних і рибних продуктів». Лабораторне заняття, разом із викладачем Савінок Оксаною Миколаївною проводив аспірант кафедри Луцький Віталій Володимирович. Віталій Володимирович одночасно з навчанням в аспірантурі працює в компанії ТОВ «НоваТейст Україна» менеджером з технології виробництва мʼясних продуктів. Всі разом визначали свіжість різних видів м’яса ‒ варили бульйони, фільтрували, додавали різні реактиви, оцінювали побачене. Так як заняття проводив аспірант-виробничник, провели і маленькі дослідження, до зразків додавали промислові добавки для гідратації білків. Здобувачам цікаво було спостерігати за змінами в м’ясі, одночасно – почути пояснення до побаченого. Заняття було насиченим, пізнавальним і корисним для засвоєння теоретичного матеріалу.

Зважаючи на наявний досвід роботи в лабораторії, здобувачі 3-го курсу показали майстер-клас з проведення лабораторних досліджень. Почувалися, як справжні наставники!

Успіхів у навчанні нашим здобувачам!