Майстер клас “Що ми їмо?”
25 березня до нас, на кафедру «Технології м’яса, риби і морепродуктів», на майстер-клас «Що ми їмо?» завітали здобувачі 1 курсу ДНЗ «Одеський професійний ліцей морського транспорту», які навчаються за спеціальністю «кухар».
Разом із здобувачами 3 курсу, які навчаються за ОПП «Технології м’ясних і рибних продуктів» наші гості власними руками визначали хімічний склад м’ясних продуктів, зокрема, сосисок. Хімічні дослідження, розрахунки надали можливість переконатися у відповідності між заявленими значеннями показників на етикетці і встановленими ними особисто. Окрім лабораторних досліджень, всі разом посмакували гарячими сосисками. Зустріч була пізнавальна, цікава із приємним смаком!
Запрошуємо наших гостей завітати до нас знову!