«Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді»
У рамках «Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» 7 жовтня 2022 року о 12-00 відбулось секційне засідання «Технологія м’яса, риби і морепродуктів».
Студенти прийняли активну участь у роботі конференції. Під керівництвом викладачів кафедри «Технології м’яса, риби і морепродуктів» студентами були представлені наступні усні доповіді:
- «Study of the activity of freshwater fish muscle tissue enzymes in he technology of dried fish products» (Горбенко Д.);
- «Bran as a component of a healthy diet» (Фуголь В.),
- «Рибні консерви джерело корисних нутрієнтів в харчуванні населення України» (Білан О.);
- «Рибні пресерви – біологічна цінність азотвмісних речовин» (Волковинська Е.);
- «Копчена рибна продукція – сучасні тенденції розвитку» (Георгієв В.).
Учасники конференції охоче задавали уточнюючі та дискусійні питання доповідачам.
Секційне засідання пройшло на високому рівні, студенти показали обізнаність у наукових напрямках досліджень та отримали задоволення від спілкування на наукові теми.