Захист кваліфікаційних робіт студентів спеціальності 181 «Харчові технології»

Spread the love

На кафедрі «Технології м’яса, риби і морепродуктів» з 15.06.2022 р. по 24.06.2022 р. відбулись захисти кваліфікаційних робіт студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів.

Екзаменаційна комісія працювала відповідно з графіком, що затверджений ректором університету . Засідання ЕК проводились відкрито в режимі он-лайн в ZOOM-конференції з участю студентів, викладачів, керівників кваліфікаційних робіт, працівників академії.

Слід відзначити, що 3 кваліфікаційні роботи було виконано в рамках комплексного міжкафедрального дипломного проектування. До виконання міжкафедральних кваліфікаційних робіт було залучено студентів спеціальностей 181 «Харчові технології», 131 «Прикладна механіка», 183 «Технології захисту навколишнього середовища», освітніх програм «Харчові технології та інженерія», «Технології захисту навколишнього середовища», «Інженерна механіка».

Всі кваліфікаційні роботи бакалаврів та  магістрів запропоновано до впровадження на підприємствах м’ясної та рибопереробної галузі, оскільки мають реальні конструкторсько-технологічні та наукові розробки.

Найкращі доповіді зробили бакалаври Обада Н., Кумпан А. та магістри Мохонько К., Савчак Є., Ковтун О., Блідар Д.