Захист кваліфікаційних робіт студентів спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Spread the love

23 червня 2022 року відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності  204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

 В тематикці кваліфікаційних робіт відображені основні напрямки науково-технічного прогресу в технології виробництва і переробки продукції тваринництва відносно сучасного стану галузі. Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів виконані з використанням сучасних програм комп’ютерного проектування.

Заслуговують уваги доповіді всіх бакалаврів, які представили наукові розробки нових технологій окремих видів продукції тваринництва, дослідили шляхи удосконалення існуючих технологій, з метою покращення якості, підвищення біологічної цінності, раціональної комплексної переробки сировини тваринного походження.

Найкращу доповідь зробив Дульський Є.С.

За результатами роботи ЕК студенти отримали добрі та відмінні оцінки.

Тематика кваліфікаційних робіт бакалаврів повністю відповідає профілю спеціальності і являється сучасною і актуальною.

Аналіз роботи ЕК показав досить високий рівень технічної і практичної підготовки фахівців, який відповідає сучасним вимогам. Випускники мають достатню виробничу і технічну грамотність в питаннях технології і проектування, правильно орієнтуються в питаннях виробництва.