Теми курсових проектів бакалаврів у 2022-2023 н.р.
- Білан Олександра Вісилівна «Розробка цеху з виробництва рибних консервів»
- Волковинська Ейсі Сачинівна «Розробка цеху з виробництва солоноїрибної продукції»
- Камінський Владислав Олегович «Розробка цеху з виробництва рибних консервів з обсмаженої риби в олії та паштету»
- Георгієв Владислав Сергійович «Розробка цеху з виробництва копченої рибопродукції»
- Грабовенко Олексій Вікторович «Розробка цеху з виробництва рибних консервів з копченої риби»
- Левченко Олена Володимирівна «Розробка цеху з виробництва консервованих паштетів для домашніх тварин»
- Тутова Вікторія Анатоліївна «Розробка цеху з виробництва риби холодного копчення»
- Самойленко Михайло Сергійович «Розробка пресервного цеху, орієнтованого на переробку дрібної чорноморської сировини»
- Шевченко Андрій Олегович «Проектування цеху з виробництва солоної риби та пресервів»
- Матюшенко Сергій Сергійович «Розробка цеху з виробництва в’яленої рибопродукції»
- Мішина Мирослава “Проектуванняцехупо переробки пухута пір’я для птахокомбінату потужн. 10 т/з м‘яса птиці”
- Ахмедієва А.Д. ” Проектування цеху по виробництву м’ясо-рослиннихконсервівпотужн. 6 туб/зм.”
- Іванча Ю.В. “Проектування м’ясопереробного підприємства потужністю 12 т/зм з розробкою засолювального і шприцювального відділень”
- Костюк Д.Ю. ” Проектування ковбасного цеху потужн. 5 т/зм з розробкою ліверного відділення.”
- Серветник С.А. “Проектуванняі машино-шприцювального відділенняковбасного цехупотужн. 14 т/зм.”
- Тома В.Є. “Проектуванняцехупо виробництву заморожених напівфабрикатів потуж. 7 т/зм.”
- Бурлаченко М.С. “Проектування цеху по виробництву кулінарних виробів з м’яса птиці потужн. 8 т/зм.”
- Петров Д.С. “Організація технологічного процесу виробництва і пакування м’ясо-кісткових порцій з яловичини та свинини потужн. 18 т/зм.”
- Романюк А.І. “Проектування цеху по виробництву напівкопчених ковбас потужн. 11 т/зм”
Теми курсових проектів магістрів у 2022-2023 н.р.
- Баклін Володимир Володимирович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці сировинного відділення ковбасного цеху потужн. 15 т/зм.
- Веліксар Христина Іллівна “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву натуральнихконсервівпотужн. 30 туб/зм”
- Гроза Ангеліна Олегівна “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву м’ясо-рослиннихнапівфабрикатівпотужн. 10 т/зм.”
- Данч Яна Віталіївна “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву напівфабрикатів з м’яса птиціпотужн. 8 т/зм.”
- Комащенко Володимир Віталійович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву кулінарних виробів з м’яса птиці потужн.6 т/зм.”
- Коцюруба Владислав Володимирович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву сосисокбез оболонки потужн. 8 т/зм.”
- Кумпан Анатолій Володимирович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництвупаштетнихконсервівпотужн. 20 туб/зм.”
- Кухта Олексій Сергійович “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву лівернихковбаспотужн. 10 т/зм.”
- Обада Неля Вікторівна “Проектування підприємств м’ясної промисловості з використанням інноваційних (ресурсозберігаючих, безвідходних) технологій при розробці цеху по виробництву м’ясних хлібівпотужн. 6 т/зм готової продукції”