Spread the love

1 вересня особливий день для всіх першокурсників, колектив кафедри Технології м’ясних і рибних продуктів вітає наших нових студентів з посвятою у першокурсники Одеського національного технологічного університету.
Цей день – символ початку нової епохи у вашому житті, великих надій і мрій, які ви понесете по своєму житті. Сьогодні ви стоїте на порозі всього нового і незвіданого, цікавого і захопливого. І нехай ваші перші кроки по стежці вищої освіти будуть успішними, і нехай вас не лякають ніякі перешкоди на цьому шляху. Бажаємо вам завжди залишатися веселими, дружніми та цілеспрямованими
Нехай кожен день приносить нові можливості для росту та самовдосконалення. Вчіться, досліджуйте, розвивайтеся, адже студентські роки — це найкращий час для здобуття знань та формування майбутнього
Особливою гордістю для нас стало вручення дипломів ректора кращим вступникам 2025 року, які склали НМТ на найвищий бал. Найкращою вступницею 2025 року Навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина стала здобувачка СВО “Бакалавр” спеціальності “Технології м’ясних і рибних продуктів”- Тетяна Живило!
Колектив кафедри бажає вам стати справжніми патріотами нашого університету та з гордістю носити звання студента ОНТУ!
З Днем знань, друзі! 💙💛