1 вересня особливий день для всіх першокурсників, колектив кафедри Технології м’ясних та рибних продуктів вітає наших нових студентів з посвятою у першокурсники Одеського національного технологічного університету.
Цей день – символ початку нової епохи у вашій житті, великих надій і мрій, які ви понесете у своїй житті. Сьогодні ви стоїте на порозі всього нового та незвіданого, цікавого та захоплюючого. І хай ваші перші кроки по стежці вищого освіти будуть успішними, і хай вас не лякають жодні перешкоди на цьому шляху. Бажаємо вам завжди залишатися веселими, дружніми та цілеспрямованими
. Вчиться, досліджуйте, розвивайтеся, адже студентські роки — це найкраща година для досягнення знань та формування майбутнього
Особливою гордістю для нас стало вручення дипломів ректора найкращим вступникам 2025 року, які склали НМТ на найвищий бал. Найкращою вступницею 2025 року Навчально-науковий інститут харчових технологій ім. М.О. Грішина стала здобувачка СВО “Бакалавр” спеціальності “Технології м’ясних та рибних продуктів” – Тетяна Живило!
Колектив кафедри бажає вам стати справжніми патріотами нашого університету та з гордістю носити звання студента ОНТУ!
З Днем знань, друзі!💙💛
