Колоквіум наукової школи «Теорія і практика створення нових технологій харчових продуктів»

Spread the love

26 травня 2023 року на кафедрі технології м’яса, риби і морепродуктів пройшов колоквіум наукової школи «Теорія і практика створення нових технологій харчових продуктів», науковий керівник д-р техн. наук, професор, лауреат Державної премії України Віннікова Людмила Григорівна. В рамках колоквіуму були представлені доповіді, що відображають світові і вітчизняні тенденції виробництва і переробки м’яса і м’ясних продуктів. Доповіді викликали велике зацікавлення і живу дискусію стосовно подальшого розвитку напрямків м’ясопереробної галузі. Позитивним моментом стала активна участь у заході здобувачів, що сприяє їх професійному розвитку та активному залученню до наукової діяльності кафедри.