Skip to content

Кафедра технології м´яса, риби і морепродуктів

Одеський національний технологічний університет

Primary Menu

Кафедра технології м´яса, риби і морепродуктів

  • Головна
  • Про нас
    • Привітальне слово завідуючої кафедрою
    • Склад кафедри
    • Історія кафедри
    • Положення про кафедру
    • Положення про лабораторії
    • Наші випускники
  • Абітурієнту
    • Вимоги роботодавців
      • Бакалаври
      • Магістри
    • Умови вступу
    • Освітньо-професійні програми і освітні компоненти
      • Бакалавр
        • Освітні компоненти СВО “Бакалавр” зі спеціальності 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
        • Освітні компоненти СВО “Бакалавр” зі спеціальності 181 «Харчові технології»
      • Магістр
        • Освітні компоненти СВО “Магістр” зі спеціальності 181 “Харчові технології”
      • Доктор філософії
  • Наука
    • Наукові школи та напрямки
    • Розробки
    • База патентів
    • Конференції
    • Наукові досягнення наших студентів
    • Допомога автору
  • Публікації
    • Підручники і навчальні посібники
    • Монографії
  • Міжнародна робота
  • Студенту
    • Навчально-методичне забезпечення
    • Точки практики студентів
    • Порядок та заяви на обрання вибіркових дисциплін
    • Розклад занять
    • Критерії оцінювання
    • Графік відпрацювань лабораторних і практичних робіт
    • Бібліотека
    • Олімпіади
    • Тематики курсових проєктів та робіт
    • Графік консультацій та захисту з КП / КР / ДП
    • Теми кваліфікаційних робіт і графік їх захисту
    • Анотації кращих кваліфікаційних робіт та дипломних проектів
  • Галерея
    • Архів фото
  • Новини
    • Архів новин
  • Публічна інформація
    • Обговорення ОПП
      • СВО Магістр, 181 Харчові технології (ОПП Технології м’ясних і рибних продуктів)
      • СВО Бакалавр, 181 Харчові технології (ОПП Технології м’ясних і рибних продуктів)
    • Засідання кафедри
    • Студентське самоврядування факультету експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
    • Контакти
  • uk
  • en

Головні новини

  • Без категории
  • Новини

Майстер-клас з технологом ПП “Алма-Веко, Фуд” Олександром Рабічевим

  • Без категории
  • Новини

«РИБНІ ІКОРНІ ФАЛЬСИФІКАТИ – ПРАВДА І ВИГАДКА»

  • Без категорії
  • Новини

OPEN DAY ОНТУ

  • Без категорії
  • Новини

Засідання секції студентської наукової конференції “ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ І РИБНИХ ПРОДУКТІВ”

  • Без категорії
  • Новини

Майстер-клас “Створи смак продукту”

  • Без категории
  • Новини

Майстер-клас з технологом ПП “Алма-Веко, Фуд” Олександром Рабічевим

28 квітня на кафедрі ТМРі М відбулося професійне дійство – майстер-клас з виготовлення сардельок і…

  • Без категории
  • Новини

«РИБНІ ІКОРНІ ФАЛЬСИФІКАТИ – ПРАВДА І ВИГАДКА»

У рамках проведення культурно-виховних заходів навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина інститут культури та…

  • Без категорії
  • Новини

OPEN DAY ОНТУ

12 квітня 2025 року Одеський національний технологічний університет гостинно відчинив двері для майбутніх абітурієнтів в…

  • Без категорії
  • Новини

Засідання секції студентської наукової конференції “ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ І РИБНИХ ПРОДУКТІВ”

27 березня відбулося засідання секції студентської наукової конференції “ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ І РИБНИХ ПРОДУКТІВ”. Доповіді підготували…

  • Без категорії
  • Новини

Майстер-клас “Створи смак продукту”

26 березня на кафедру технології м’яса, риби і морепродуктів завітали учні 8-Б класу ліцею №…

  • Без категории
  • Новини

Майстер-клас з проведення лабораторних досліджень

26.03.2025 року на кафедру завітали здобувачі Одеського механіко-технологічного коледжу ОНТУ. Майбутні технологи з першого по…

  • Без категории
  • Новини

Майстер клас “Що ми їмо?”

25 березня до нас, на кафедру «Технології м’яса, риби і морепродуктів», на майстер-клас «Що ми…

  • Без категорії
  • Новини

Профорієнтаційний захід

18.03.2025 р. відбувся профорієнтаційний захід, організований під керівництвом директора ННІ Ірини СОЛОНИЦЬКОЇ (@iryna_solonytska) за підтримки…

  • Без категории
  • Новини

Захисти кваліфікаційних робіт магістрів

17 і 18 грудня пройшли захисти кваліфікаційних робіт магістрів за ОПП “Технології м’ясних і рибних…

  • Без категорії
  • Новини

Зустріч викладачів кафедри з школярами

6 грудня викладачі кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів відвідали школярів загальноосвітньої школи-ліцею №3. В…

Навігація записів

1 2 3 4 … 7 Next

Останні новини

  • Майстер-клас з технологом ПП “Алма-Веко, Фуд” Олександром Рабічевим
  • «РИБНІ ІКОРНІ ФАЛЬСИФІКАТИ – ПРАВДА І ВИГАДКА»
  • OPEN DAY ОНТУ
  • Засідання секції студентської наукової конференції “ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ І РИБНИХ ПРОДУКТІВ”
  • Майстер-клас “Створи смак продукту”
  • Майстер-клас з проведення лабораторних досліджень
  • Майстер клас “Що ми їмо?”

Архів

Переглянути архів сайту кафедри

ONUT

Главный сайт академии
Сайт приемной комиссии
Расписание
Библиотека

Наші контакти

Україна, м. Одеса,

вул. Канатная, 112,

перший поверх,

корпус Д  (хімічний)

    tmrim.onaht@gmail.com

 

712-42-50

712-41-72

Copyright © ONTU | All rights reserved