Майстер-клас “ЗАГАДКИ І ТАЄМНИЦІ СПЕЦІЙ, ПРИПРАВ І ПРЯНОЩІВ”
7 листопада, і осінь вирує всіма кольоровими барвами, а ми рухаємось до нових цілей і…
7 листопада, і осінь вирує всіма кольоровими барвами, а ми рухаємось до нових цілей і…
28 квітня на кафедрі ТМРі М відбулося професійне дійство – майстер-клас з виготовлення сардельок і…
У рамках проведення культурно-виховних заходів навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина інститут культури та…
12 квітня 2025 року Одеський національний технологічний університет гостинно відчинив двері для майбутніх абітурієнтів в…
27 березня відбулося засідання секції студентської наукової конференції “ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ І РИБНИХ ПРОДУКТІВ”. Доповіді підготували…