«РИБНІ ІКОРНІ ФАЛЬСИФІКАТИ – ПРАВДА І ВИГАДКА»

Spread the love

У рамках проведення культурно-виховних заходів навчально-наукового інституту харчових технологій ім. М.О. Грішина інститут культури та мистецтв ОНТУ 16.04.2025 р. було проведено лекцію на тему: «Рибні ікорні фальсифікати – правда і вигадка» доцентом кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Паламарчук Анною Станіславівною.

Під час заходу здобувачі дізналися: про види фальсифікацій рибної продукції, методи виявлення підробок, законодавчі аспекти контролю якості, поширені міфи про рибу та ікру.

Лекція викликала жвавий інтерес, сприяла розвитку критичного мислення щодо споживчої культури та безпеки харчування.