Благодійний ярмарок
Разом до перемоги
18 жовтня в ОНТУ був проведений благодійний ярмарок, присвячений 122 річниці славетного закладу. Здобувачі першого та другого курсів, які навчаються за ОПП «Технології м’ясних і рибних продуктів» активно долучилися до цього заходу. Напередодні в «М’ясній майстерні» у них була можливість поєднати свої початкові теоретичні знання і практичні навички. Для першокурсників це ще була можливість переконатися у правильності вибору спеціальності, відчути задоволення від командної роботи.
Здобувачі із задоволенням працювали в лабораторії, виробили напівкопчені м’ясні ковбаски за власною рецептурою, які були реалізовані на ярмарку.
Поряд працювали здобувачі механіко-технологічного коледжу ОНТУ, які навчаються за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Під керівництвом викладачів коледжу, здобувачі виготовили паштети, які припали до смаку учасникам ярмарку.