Анонс події
ЗАПРОШУЄМО
26.05.23 (п’ятниця) об 13.00 відбудеться колоквіум наукової школи
«Теорія і практика створення нових технологій харчових продуктів»
в он-лайн форматі на платформі Zoom (Ідентифікатор: 314 5333570; Код доступу: 12345)
Заплановані наступні доповіді:
Фізико-хімічні основи взаємодії м’ясних білків з баластними речовинами
Доповідач : проф., д.т.н., Віннікова Л.Г.
Подовження строків зберігання ковбасних виробів
Доповідач: доц., к.т.н., Поварова Н.М.
Підвищення біологічної цінності м’ясних продуктів
Доповідач: доц., к.т.н., Агунова Л.В.
Біологічно-активні добавки на основі м’ясної сировини
Доповідач: доц., к.т.н., Шлапак Г.В.