Анонс події

Spread the love

ЗАПРОШУЄМО

26.05.23 (п’ятниця)  об 13.00  відбудеться  колоквіум наукової школи
«Теорія і практика створення нових технологій харчових продуктів»

в он-лайн форматі на платформі Zoom (Ідентифікатор: 314 5333570;  Код доступу: 12345)

Заплановані наступні доповіді:

Фізико-хімічні основи взаємодії м’ясних білків з баластними речовинами

Доповідач : проф., д.т.н., Віннікова Л.Г.

Подовження строків зберігання ковбасних виробів

Доповідач: доц., к.т.н., Поварова Н.М.

Підвищення біологічної цінності м’ясних продуктів

Доповідач: доц., к.т.н., Агунова Л.В.

Біологічно-активні добавки на основі м’ясної сировини

Доповідач: доц., к.т.н., Шлапак Г.В.