ГРАФІК ВІДПРАЦЮВАНЬ ЛАБОРАТОРНИХ І ПРАКТИЧНИХ РОБІТ I СЕМЕСТРУ 2022-2023 н.р.
| 
 Викладач  | 
Дата, час | Посилання на zoom-конференцію | 
 Дисципліна  | 
| Агунова Л.В. | 09.11.2022 р.
 13:00-14:20 16.11.2022 р. 13:00-14:20 
  | 
Ідентифікатор: 74680000501
 Код:22  | 
|
| Азарова Н.Г. | 11.11.2022 р.
 8:00-10:50.  | 
Ідентифікатор: 927 886 2515
 Код: 12345  | 
Проєктування підприємств галузі | 
| 11.11.2022 р.
 11:30-14:20 
  | 
Ідентифікатор: 927 886 2515
 Код: 12345  | 
Технологія виробництва продукції птахівництва і кролівництва | |
| Кушніренко Н.М. | 10.11.2022 р.
 16:00-17:20 17.11.2022 р. 16:00-17:20 
  | 
Ідентифікатор: 927 886 2515
 Код: 123456  | 
Сировина і матеріали рибної промисловості | 
| Манолі Т.А. | 07.11.2022 р.
 14:30-15:50  | 
Ідентифікатор: 727 2982 5152
 Код: 12345  | 
Стандартизація, метрологія та сертифікація | 
| 07.11.2022 р.
 16:00-17:20  | 
         Ідентифікатор: 727 2982 5152
 Код: 12345  | 
Технологія стерилізованих консервів з гідробіонтів | |
| 09.11.2022 р.
 16:00-17:20 
  | 
Ідентифікатор: 727 2982 5152
 Код: 12345  | 
Науково-дослідна робота | |
| Паламарчук А.С. | 10.11.2022 р.
 13:00-14:20 17.11.2022 р. 13:00-14:20 
  | 
Ідентифікатор: 75751113745
 Код: 12345  | 
|
| Синиця О.В. | 10.11.2022 р.
 9:30-13:00  | 
Ідентифікатор: 727 2982 5152
 Код: 12345  | 
Контоль якості, безпека та екологія в галузі | 
| 11.11.2022р.
 11:30-12:50  | 
Ідентифікатор: 727 2982 5152
 Код: 12345  | 
Технологія переробки м’яса | |
| 14.11.2022 р.
 9:30-10:50 
  | 
Ідентифікатор: 727 2982 5152
 Код: 12345  | 
Наукові основи вторинної переробки сировини
 
  | 
|
| Шлапак Г.В. | 10.11.2022 р.
 11:30-13:30 11.11.2022 р. 10:00-11:00  | 
Ідентифікатор: 3145333570
 Код: 12345  | 
| Патюков С.Д. | 09.11.2022 р.
 13:00-14:20  | 
Ідентифікатор: 9433104713
 Код: 1ArHzS  | 
Ветеринарно-санітарна і технологічна експертиза м`ясних і молочних продуктів | 
| 09.11.2022 р.
 14:30-15:50  | 
Науково-дослідна робота
 
  | 
||
| 10.11.2022 р.
 8:00-10:50  | 
Анатомія, фізіологія і гістологія | ||
| 10.11.2022 р.
 11:30-12:50  | 
Основи ветеринарної медицини |