Участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів 2021”.

Spread the love

Викладачами та аспірантами кафедри “Технології м’яса, риби і морепродуктів» була прийнята активна участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції “Технології харчових продуктів і комбікормів 2021”.

Аспірантка Синиця Ольга Вікторівна виступила із доповіддю на тему «Встановлення режимів низькотемпературного оброблення виробів зі свинини».

Аспірант Мудрик Владислав Євгенович зробив доповідь на тему «Мікробіологічна безпека ферментованих ковбас вироблених за прискореною технологією».

На конференції був представлений постер викладачів к.т.н., доц. Патюкова С.Д., к.т.н., доц.Паламарчуа А.С. к.т.н., доц. Кушніренко Н.М. і студентки Фуголь А.Г.  на тему «The effect of zinc, quercetin and vitamin d in sausages on the replication of coronavirus in the human body». За результатами конкурсу постерів отримано диплом за 3 місце.

Стендові доповіді були представлені викладачами: к.т.н., доц. Поваровою Н.М, та Шлапак Г.В. на тему «формування якості органічної курятини»; к.т.н., доц. Манолі Т.А.  із співавторами на тему «Influence of the newest methods of culinary processing and biotechnological features of hydrobionts on the change of dish quality indicators»; д.т.н., проф.., Віннікова Л.Г.  та асистентом Синицею О.В. – «Вплив термооброблення на білкову складову м’яса»; к.т.н., доц. Патюкова С.Д., студ. Фуголь А.Г.,  к.т.н., доц.Паламарчуа А.С. к.т.

н., доц. Кушніренко Н.М.  на теми «Application of artificial pork fat in boiled sausage technology», «Anatomical and histological bases of the formation of pork color with autolysis defects» та «Veterinary and sanitary assessment

of pork with african swine fever».