Новини Майстер-клас “Виготовлення ковбасок” Spread the loveМайстер-клас “Виготовлення ковбасок” дивіться тут Майстер-клас провела Галина Шлапак, доцент кафедри Технології м’яса, риби і морепродуктів, факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу ОНАХТ. Continue Reading Previous Кращий абітурієнт 2019-2020 навчального рокуNext XIII Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю “ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У МОЛОДІ” More Stories Без категории Новини Майстер-клас з технологом ПП “Алма-Веко, Фуд” Олександром Рабічевим Без категории Новини «РИБНІ ІКОРНІ ФАЛЬСИФІКАТИ – ПРАВДА І ВИГАДКА» Без категорії Новини OPEN DAY ОНТУ