|
Продовження святкування випуску 2016 року перенеслось на 08.07.16, де у дружній та зворушливій атмосфері випускники, гості та викладачі нашого факультету на чолі з деканом Шарахматовою ... Читати далі » |
Вручення червоних дипломів спеціалістам нашої кафедри відбудеться 05.07.2016 об 11.00 в аудиторії Б-210. Вручення дипломів усім бакалаврам і нечервоних дипломів спеціалістам нашої кафедри відбудеться 08.07.2016 об 11.00 в аудиторії Б-210. До зустрічі на святі! |
Результати захисту ДП в 2016 р. студентами за напрямом 6.051701 зі спеціальності «Технології зберігання, консервування т ... Читати далі » |
Інтегрована європейська спільнота учених і технологів-харчовиків велику увагу приділяє проведенню форумів найвищого рівня, які слугують обміну найновішими досягненнями харчової науки, поширенню знань щодо безпеки харчової продукції. Саме до конгресів найвищого європейського рівня і належить конгрес CEFood, який проводиться що два роки. Попередні конгреси приймали Болгарія, Сербія, Словенія, Угорщина, Македонія, а цього року науковий ко ... Читати далі » |
... Читати далі » |
... Читати далі » |
|
|