Навчальні дисципліни, що викладають на кафедрі
спеціальність 6.051701 |
•Контроль якості та безпеки продукції галузі •Наукові основи вторинного перероблення м’яса •Науково-дослідна робота студентів •Основи автоматизованого проектування •Практика технологічна •Проектування підприємств галузі •Технологічний семінар •Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі •Технологія галузі (Технологія продуктів з водної сировини) •ТУС та основи судноводіння •Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин •Сировина і матеріали рибної промисловості •Технологія харчових виробництв (Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби) •Фізико-хімічні основи гідробіонтів •Фізико-хімічні та біохімічні оснви технології м'яса •Практика переддипломна •Науково-практичні аспекти технології харчових виробництв •Основи ветсанекспертизи і санітарії •Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю •Технологія м’яса •Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів •Холодильна технологія гідробіонтів •Основи наукових досліджень |
спеціальність 7.05170104, 7.05170105 |
•Безвідходні технології м’ясопереробних виробництв •Безвідходні технології рибопереробних виробництв •Біотехнології продуктів з гідробіонтів •Виробнича практика •Науково-дослідна робота •Оптимізація технологічних процесів м’ясопереробних виробництв •Оптимізація технологічних процесів рибопереробних виробництв •Проектування м’ясопереробних підприємств •Проектування рибопереробних підприємств •Спеціальні продукти регульованого складу та структури з гідробіонтів •Спеціальні технології м’ясних продуктів •Технології м’ясних продуктів функціонального призначення |
спеціальність 8.05170104, 8.05170105 |
•Інноваційні технології галузі •Біологічно-активні речовини в харчових технологіях •Виробнича практика •Методика викладання у ВНЗ •Методологія наукової творчості та дослідницький практикум •Науково-технічний прогрес і прогнозування розвитку технології галузі з КП •Управління якістю продукції в рибопереробній промисловості •Управління якістю продукції в технології виробництва м’яса та мясопродуктів |