12-13 травня 2016 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького проходила Міжнародна конференція – «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького». Метою діяльності конференції було створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах, розвиток в них наукового мислення і навичок дослідницької роботи, популяризація різних галузей науки та розвиток інноваційної діяльності.
Студенти нашої кафедри прийнали активну участь у цій конференції. У Львів приїхали:
Богатирьова Наталя з усною доповіддю «Вплив процесу заморожування на функціональні властивості телятини» (керівник доц. Савінок О. М.),
Ларіонов Іван з усною доповіддю «Сучасні підходи до виготовлення кулінарних м’ясних виробів» (керівник доц. Солецька А. Д.),
Мудрик Владислав з усною доповіддю «Зміна властивостей яловичини при зберіганні в охолодженому і замороженому станах» (керівник доц. Савінок О. М.),
Парелюлько Вікторія і Бабаніна Лілія з усною доповіддю «Актуальність виробництва кулінарних виробів з рапани чорноморської» (керівники доц. Манолі Т. А., доц. Нікітчина Т. І.).
Доповідачі достойно представили нашу академію, свій факультет і рідну кафедру на Міжнародній конференції, кожному вручили диплом з подякою за участь у конференції, а Ларіонову Івану – грамоту за кращу виголошену доповідь.
У вільний від науки час наші студенти оглянули пам’ятки культури і архітектури м. Львова – відвідали площу Ринок і парк Високий замок, кинули монетку у фонтан біля Львівського оперного театру та прогулялися вуличками біля Домініканського собору.
Ми дякуємо усім учасникам конференції та науковим керівникам за їх внесок у наукову роботу нашої кафедри і бажаємо їм подальших успіхів та перемог! |