Географія працевлаштування випускників кафедри на провідних підприємствах України
|
Гарбуз Віктор Григорович к.т.н., доцент ОНАХТ, генеральний директор фірми ПП «Гармаш», м. Одеса, рік випуску 1979 |
Куліков Андрій Герасимович замісник генерального директора фірми ПП «Гармаш», м. Одеса, рік випуску 1976 |
Кожна людина хоче бути успішною у житті. Щоб досягти цього, потрібна правильна мотивація! Найкраща мотивація - це успіх і досягнення інших. Таких прикладів в українській м'ясній галузі чимало - це насамперед провідні агропромислові вертикально-інтегровані компанії України холдинги «Миронівський хлібопродукт», ООО "Глобинський м'ясокомбінат", це не такі потужні але не менш успішні м'ясопереробні підприємства як СП «ВЕККА», «КОЛОС», «Кременчуцький м'ясопереробний завод» та ін. Всі ці підприємства значною мірою залежать від персоналу, який на них працює, це як правило молоді енергійні люди. І основна вимога до них - це розвиток таких якостей, як прагнення вчитися, бажання розвиватися і наполегливо працювати. М'ясна галузь, як одна з основних агропромислового сектора економіки України, розвивається дуже активно і успішно. Так освоюються нові види сировини і добре забуті старі, як наприклад, вирощування та переробка кролів і страусів. Також сьогодні в Україну завозяться і вирощуються кращі світові породи великої і дрібної рогатої худоби, свиней. Актуальним сьогодні стає і впровадження технологій отримання кошерного і халяльного м'яса. Можна сказати без перебільшення, що керівні посади майже всіх провідних м'ясопереробних підприємств України (наприклад, ЗАТ «Миронівський м'ясокомбінат», завод «Легко», СГТОВ М'ясокомбінат «Дружба народів», СП «ВЕККА», ПП фірма «Гармаш», ВАТ М'ясокомбінат «Ятрань», ЗАТ М'ясокомбінат «Ювілейний» та ін.) займають наші випускники. Це все говорить про перспективність професії технолога м'ясної та м'ясопереробної галузі. Ця професія дає можливість реалізуватися і досягти успіху. Отримавши гарну освіту за спеціальністю «Технології зберігання, консервування і переробки м'яса», висококваліфіковані практичні навички на сучасних підприємствах України та країн світу, плюс постійне бажання вчитися і розвиватися, помножене на наполегливість у досягненні мети стане Вашою формулою успіху в житті! Для регіону, безпосередньо пов'язаного з видобуванням та переробкою водних біоресурсів, технологія переробки риби і морепродуктів - одна з найбільш затребуваних спеціальностей, так як особливий темп розвитку набуває аква - і марикультура. На території України потужний поштовх одержали проекти з відтворення осетрових, лососевих риб. Тепер зовсім не дивно бачити на прилавках магазинів червону ікру вітчизняного виробника, а також ці види риб у свіжому і охолодженому вигляді. У процесі навчання наші студенти мають можливість пройти практику на найсучасніших підприємствах України, країн ближнього і далекого зарубіжжя. Практичний досвід студенти набувають під час проходження виробничої практики на провідних підприємствах галузі: ТМ «Водний світ», ТМ «Маріко», ТОВ «Істок», ТОВ «Алексфуд», ЗАТ «Еліт-Одеса», рибопереробних підприємствах Криму. І вже під час такої практики є можливість добре заробити і закласти основу майбутнього. Зарекомендувавши себе, наші студенти по закінченні академії отримують запрошення на роботу на ці підприємства. Такий підхід досить часто практикують і класичні підприємства Аляски з переробки крабів і лососевих, з якими у нас налагоджені контакти. Багатьох наших випускників тягне морська романтика. Надійні знання дозволяють працювати на найсучасніших рибодобувних судах, що ведуть промисел в самих екзотичних регіонах Світового океану. Найголовніше питання, яке хвилює людей, - хороша, перспективна, високооплачувана робота, яка дає впевненість у майбутньому і забезпечує кар'єрний ріст. В Україні за останні роки побудовані суперсучасні підприємства по випуску особливо затребуваної продукції (крабові палички, морські коктейлі і багато інших кулінарних шедеврів з гідробіонтів), на яких є перспектива кар'єрного зростання високої заробітної плати. Тому за майбутнє наших випускників ми впевнені! Випускники наших спеціальностей працюють експертами безпеки харчового виробництва, працівниками митних лабораторій з експертизи харчових продуктів, керівниками, головними спеціалістами, менеджерами, начальниками змін і цехів, завідувачами лабораторій, технологами акціонерних, приватних і спільних підприємств, науково-дослідних і проектних організацій, у вищих навчальних закладах.
Ми горді за наших випускників і бажаємо їм здоров’я, кар’єрного росту та процвітання! |
|
Попадич Олег Зиновійович шеф-технолог підприємства ТОВ «Південьукроагро-96», м. Одеса, рік випуску 1994 |
Бурцев Микола Олександрович головний технолог ПП "ОМПЗ", м. Одеса, рік випуску 2000 |
|
|
Чернявська Інна Володимирівна головний технолог Миронівського МПЗ «Легко», Київська обл., рік випуску 2004 |
Кірнєв Петро Васильович технолог_ковбасного цеху АТЗТ «Миронівський хлібопродукт», м. Київ, рік випуску 2004 |
|
|
Мудрик Тетяна Анатоліївна головний технолог СГТОВ "Дружба народів", АР Крим, рік випуску 2007 |
Рязанов Олександр провідний технолог ТОВ «Аквафрост», м. Іллічівськ, рік випуску 2002 |
|
|
Бондаренко Костянтин Олександрович головний технолог ТМ «Бердянські ковбаси», м. Бердянськ, рік випуску 2005 |
Яковюк Олександр головний технолог ПП «Балтика», м. Хмельницький, рік випуску 2006 |
|
|
Кошовий Олег Олександрович виконавчий директор ЗАТ "ШЗП" ТМ «Жайвір» ,н. п. Шпола, Черкаська обл., рік випуску 1995 |
Стинга Людмила Михайлівна шеф-технолог, керівник технічних проектів групи компаній «ПТІ-Україна», м. Київ, рік випуску 2000 |












