XII Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології» цього року проходила у рамках «ODESSA SMART FORUM» з 27 по 29 квітня. Програма була насиченою і цікавою. Розпочалась конференція 27 квітня з пленарного засідання. Так у пленарному засіданні №1 з усною доповіддю «Особливості хімічного складу та попередньої обробки рапани чорноморської» нашу кафедру представляла студентка 4 курсу Парелюлько В. С. (наукові керівники – доц. Манолі Т. А., доц. Нікітчина Т. І.). У пленарному засіданні №2 участь прийняли: з усною доповіддю англійською мовою «The application of Sous Vide technology in the production of meat products» студент 3 курсу Ларіонов І. М. (наукові керівники – доц. Солецька А. Д., доц. Єгорова А. В.), а також студентка 1 курсу ОНУ ім. Мечнікова Патюкова Н. С. (науковий керівник – доц. Патюков С. Д.) з усною доповіддю англійською мовою «Determining the total toxicity of the fast food by physic-chemical and biological methods».
   
28 квітня у рамках «ODESSA SMART FORUM» відбувся весняний Science Slam, що розташувався у павільйоні Віри Холодної Одеської кіностудії, у якому прийняла участь аспірантка нашої кафедри Мельник Л. О. (науковий керівник – доц. Поварова Н. М.)
Science Slam - це новий міжнародний формат популяризації науки, що знаходиться на стику стендап-виступу і наукової конференції. Захід проходив у невимушеній клубній атмосфері. Молоді вчені зі сцени просто і цікаво розповідали про свої дослідженнях за 10 хвилин. Переможця серед учасників (слемерів) визначали оплесками глядачі.
  |