21 травня кафедра м’яса риби і морепродуктів гостинно приймала друзів і гостей на святкуванні Дня кафедри, який анонсований був до неділі факультету технології і експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів. Атмосфера свята у цей день відчувалась усюди – прикрашені кульками стіни коридорів кафедри і виставка привітальних плакатів налаштовували на піднесений настрій. Та найприємніше враження справляли святково одягнуті, всміхнені, привітні студенти 3 курсу. Саме вони приготували святковий концерт на честь Дня кафедри під керівництвом Савінок О. М. Темою цьогорічного Дня кафедри було знайомство зі спеціальністю «технології зберігання, консервування і переробки м’яса». Розпочався концерт з привітального слова ... Читати далі » |
19 травня в ОНАХТ відбувся ярмарок з нагоди 1153-річча Дня слов'янської писемності і культури, який традиційно святкують усі слов'янські країни в знак шани братів Кирила і Мефодія - творців слов'янської писемності. Відповідальність за організацію свята цього року взяв на себе факультет "Технології і експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів". Участь у ярмарку прийняли студенти 1, 2 і 3 курсів та активістами, без сумніву, стали студенти третього курсу, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" - Персін О., Нікітін С., Мудрик В. і Шепеленко Д. Саме вони запропонували ідею власного виробництва ковбас і копченостей на продаж для збору ... Читати далі » |
16 травня відбувся останній у цьому навчальному році День відкритих дверей, темою якого була презентація Одеської національної академії харчових технологій (загальноакадемічна). На останній зустрічі у стінах академії перед початком вступної компанії 2015 року потенційних абітурієнтів і їх батьків декан, доцент Шарахматова Т. Є. і заступник декана доцент Чабанова О. Б. знайомили з факультетом технології і експертизи харчових продуктів та парфумерно-косметичних засобів, а також спеціальностями, за якими можна навчатись. Про спеціальн ... Читати далі » |
14 - 15 травня на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького проводилась наукова конференція з міжнародною участю "Інновації в харчовій промисловості". У конференції приймали участь студенти 4 і 5 курсу ОНАХТ Дерун Тетяна, Бужилов Микола, Граб Олександр та Красота Андрій. Варто відзначити, що окрім представників нашої академії, участь також прийняли студенти Київського& ... Читати далі » |
Запрошуємо усіх на День кафедри, який відбудеться 21 травня у рамках Тижня факультету технології і експертизи харчових продуктів та парфумерно-косметичних засобів. Чекаємо усіх у гості! Ми розповімо про нашу кафедру, покажемо затишні лабораторії та лекційні аудиторії. Наші талановиті, творчі чудові студенти приготують святковий концерт на честь Дня кафедри, який почнеться о 13.00. |
Традиційно квітень насичений конференціями, що проходять в ОНАХТ. Так на зміну 46 науково-методичній конференції прийшла ювілейна 75 наукова конференція науково-викладацького та наукового складу академії. Взяти участь у конференції, яка проходить з 20 по 24 квітня, прагнули цього року усі викладачі кафедри, а також аспіранти і магістри. Адже поділитися своїми досягненнями у науковій сфері можна було різноманітними шляхами, як то прийняти участь у науковій постерній сесії, стендових доповідях чи доповісти на секційному засіданні. Активну участь прийняли викладачі кафедри у постерній сесії, яка відбулася 21 квітня, де у наглядній формі продемонстрували останні свої здобутки в науковій діяльності. А саме, доц. Манолі Т. А. і ас. Кушніренко Н. М. розповіли ... Читати далі » |
З 8 по 10 квітня 2015 року в ОНАХТ відбулася 46 науково-методична конференція «Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення навчального процесу в умовах запровадження нового Закону України «Про вищу освіту». Викладачі кафедри прийняли активну участь у конференції, а саме відвідали пленарне засідання та прийняли участь в роботі секції №3 «Інноваційні підходи до дипломного проектування та практичної підготовки студентів як фактор підвищення професійної компетентності майбутніх фахівців». На обговорення були висунуті наступні теми: «Методологія впровадження вимог ДСТУ ISO22000:2007 у дипломні проекти» автори – Л. Г. Віннікова, О. М. Савінок, Н. Г. Азарова; «Комплексні дипломні проекти у системі підвищення професійної компетентності» автори – Л. ... Читати далі » |
Вітаємо студентку четвертого курсу Гусаренко Альону Миколаївну з перемогою у науково-практичній конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2014-2015 н. р. за напрямом "Харчова промисловість та переробка сільскогосподарської продукції". Підсумкова науково-практична конференція відбулася 2 квітня 2015 року в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, а здобути диплом II ступеня за роботу "Біозахист ковбас" допомогли керівники к. т. н., доцент Поварова Н. М. і к. т. н., доцент Єгорова А. В. |
Сьогодні в академії проводився XXI Ярмарок вакансій - акція, яка проводиться 2 рази на рік для сприяння працевлаштуванню студентів та випускників ОНАХТ. Основне призначення Ярмарку вакансій - "звести" потенційних роботодавців та майбутніх працівників, проведення співбесід, інформування та ін. Акція проводилася в конференц-залі Б-210 та приймальній комісії. Торгівельні мережі, великі агрохолдинги та підприємства різних галузей промисловості проводили конференції, відповідаючи на всі питання студентів та викладачів. М'ясопереробну промисловість цьогоріч представляли ТДВ "М'ясокомбінат "Ятрань", ПАТ "Глобинський м'ясокомбінат", ПП "Гармаш". Фірму "Гармаш" представляв замісник головного директора, випускн ... Читати далі » |
Представляємо Вам новий розділ сайту - "Аудиторії кафедри". В цьому розділі розміщені 3D - панорами чотирьох аудиторій кафедри. Даний сервіс дозволяє переглянути навчальні приміщення людям, які навіть ніколи не бували на нашій кафедрі та в академії. Панорами ви можете змінювати під свій смак, збільшуючи або зменшуючи чіткість зображень, їх поворотність, розмір та ін. Також сервіс дозволяє абітурієнтам та учням шкіл переглянути умови навчання та забезпечення на нашій кафедрі. Якщо у Вас виникатимуть будь-які проблеми із розділом "Аудиторії кафедри" - пишіть у коментарях до цієї ... Читати далі » |