|
Розпочався концерт з привітального слова ... Читати далі » |
|
Відповідальність за організацію свята цього року взяв на себе факультет "Технології і експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів". Участь у ярмарку прийняли студенти 1, 2 і 3 курсів та активістами, без сумніву, стали студенти третього курсу, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування і переробки м'яса" - Персін О., Нікітін С., Мудрик В. і Шепеленко Д. Саме вони запропонували ідею власного виробництва ковбас і копченостей на продаж для збору ... Читати далі » |
|
Про спеціальн ... Читати далі » |
|
|
|
Чекаємо усіх у гості! Ми розповімо про нашу кафедру, покажемо затишні лабораторії та лекційні аудиторії. Наші талановиті, творчі чудові студенти приготують святковий концерт на честь Дня кафедри, який почнеться о 13.00. |
|
Активну участь прийняли викладачі кафедри у постерній сесії, яка відбулася 21 квітня, де у наглядній формі продемонстрували останні свої здобутки в науковій діяльності. А саме, доц. Манолі Т. А. і ас. Кушніренко Н. М. розповіли ... Читати далі » |
|
|
|
Вітаємо студентк |
|
|
|
|






Традиційно квітень насичений конференціями, що проходять в ОНАХТ. Так на зміну 46 науково-методичній конференції прийшла ювілейна 75 наукова конференція науково-викладацького та наукового складу академії. Взяти участь у конференції, яка проходить з 20 по 24 квітня, прагнули цього року усі викладачі кафедри, а також аспіранти і магістри. Адже поділитися своїми досягненнями у науковій сфері можна було різноманітними шляхами, як то прийняти участь у науковій постерній сесії, стендових доповідях чи доповісти на секційному засіданні.
у четвертого курсу Гусаренко Альону Миколаївну з перемогою у науково-практичній конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2014-2015 н. р. за напрямом "Харчова промисловість та переробка сільскогосподарської продукції". Підсумкова науково-практична конференція відбулася 2 квітня 2015 року в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, а здобути диплом II ступеня за роботу "Біозахист ковбас" допомогли керівники к. т. н., доцент Поварова Н. М. і к. т. н., доцент Єгорова А. В.
