15 грудня 2016 року в ЗОШ №5 м. Одеси для учнів 9, 10, 11 класів доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Ганна Станіславівна Герасим провела майстер-клас "Японські рибні страви – суші та роли". Активну учать у цьому заході прийняли студенти старших курсів, що навчаються спеціальності «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» – Чеботарьов В. та Бабаніна Л. ... Читати далі » |
Рецептура: Яловичина – 450 г; Свинина – 350 г; Молоко – 160 г; Масло – 150 г; Яйце – 40 г,1 шт; Цибуля – 70 г, 1-2 шт.; Олія соняшникова чи кукурудзяна – 2-3 ст. ложки; Сіль – 14 г; П ... Читати далі » |
|
Також цікаво було дізнатись, що компанія METRO дотримується системи «Аналіз ... Читати далі » |
На прилавках супермаркетів нині широкий вибір харчових продуктів, тому правильний вибір продукту гарантує безпеку для життя та здоров’я людини. Перед дітьми, як правило, проблема вибору не стоїть, тому що за них вибирають батьки. Але діти дорослішають і в них з’являється бажання бути самостійними у всіх своїх діях. Для т ... Читати далі » |
|
Програма включає у себе: презентацію компаній, інтерв’ю з роботодавцями, пошук місць практики, інформацію про вакансію. Цікавим доповненням цього року була зустріч, присвячена можливостям стажування за кордоном. Усі студенти нашої кафедри з зацікавленням відвідали це дійство, на ... Читати далі » |
Під час перебування у Польщі наша делегація мала ряд переговорів, щодо планів на співпрацю між нашими вузами, зокрема з проректором з науки і співпраці ... Читати далі » |
Участь у цьому семінарі прийняла доцент нашої кафедри Герасим Ганна Станіславівна, яка провадить дисципліну "Контроль якості та безпеки родукції галузі" для студентів, що навчаються за спеціальністю "Технології зберігання, консервування та переробки водних біоресурсів". Метою семінару було за допомогою тренінгів ознайомити фахівців з принципами та вимогами системи HACCP, етапами і метода ... Читати далі » |