Зацікавила Лариса Володимирівна майбутніх технологів новими видами пакування з застосуванням антимікробних пакувальних плівок, Їстівних покриттів, поглиначів кисню, поглиначів вологи, індикаторів «температура – час», індикаторів свіжості та термо-пакування. На завершення лект ... Читати далі » |
Так, у секційному пленарному засіданні 19 квітня в секції «Хімія та технологія харчових продуктів», підсекції «Технологія м’яса, риби і морепродуктів» прийняли участь зі стендовими доповідями: 1. Вплив фосфоліпідного концентрату на якісні ... Читати далі » |
Захист відбувся 15 квітня 2016 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, ... Читати далі » |
ПАТ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ» Серед чисельних напрямів діяльності вертикально інтегрованої компанії МХП є птахівництво і виробництво охолодженої курятини, виробництво свіжої яловичини преміум-класу, фуа-гра, ковбасних виробів і копченостей. ... Читати далі » |
Андрій Герасимович частий гість у стінах нашої кафедри і у якості голови ДЕК, і як представник фірми на ярмарках вакансій ОНАХТ, і звичайно ж як випускник нашої кафедри з 1976 року. Студенти і викладачі кафедри з цікавістю слухали останні новини про стан м’ясопереробної галузі України загалом та зокрема про сировинну базу, сучасні тенденції у сфері технологічного обладнання, гігієни та санітарії, а також екологі ... Читати далі » |
У XXII Ярмарку вакансій, прийняли участь представники 63 організацій, фірм, підприємств, з яких 19 виступили з презентаціями: ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ТОВ СП «НІБУЛОН», Компанія ІТС, ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ «Українська Чорноморська Індустрія», ТОВ «Світовий контейнерний сервіс», ТОВ ПТК Шабо, ТОВ &laq ... Читати далі » |
Механіко-технологічний технікум ОНАХТ проводить підготовку молодших спеціалістів за спеціальностями, у переліку яких є і спеціальність 5.05170109 «Зберігання, консервування та переробка м'яса». Доцент нашої кафедри Шлапак Галина Всеволодівна вже понад п'ятнадцять років за сумісництвом працює в механіко-технологічному технікумі ОНАХТ та ... Читати далі » |
З сердечними вітаннями, колектив кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів. |
Вчора 3 березня 2016 року на черговому засіданні Вченої Ради ОНАХТ в урочистій атмосфері відбулося вручення атестатів доцента. Науковий ступінь доцента кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України було присвоєно: Ми щиро ... Читати далі » |
Можна без сумніву сказати, що ... Читати далі » |