Президентський фонд Леоніда Кучми «Укр У вересні 2014 року Інститут стратегічних оцінок при Президентському фонді Леоніда Кучми «Україна» оголосив конкурс серед студентів вищих учбових закладів на тему: «20 років аграрній реформі в Україні: досягнення і проблеми». Конкурс ставив за мету з’ясувати ставлення студентської молоді до пріоритетів аграрної полі ... Читати далі » |
Колектив кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів щиро вітає Вас з Новим Роком! Бажаємо Вам здійснення задуманого і нових цікавих проектів! Нехай у Новому році чекають лише приємні сюрпризи, чудові новини, удача та успіх! Нехай колеги, друзі, улюблені і близькі люди радують Вас своїм розумінням і підтримкою, надійним плечем, вірною рукою. Бажаємо Вам, Вашій родині, рідним і всьому нашому колективу святкового настрою, сміху, радості, ніяких прикрощів і тривог! Нехай справи йдуть в гору і удача з нами в н ... Читати далі » |
Статтю можна переглянути за цим посиланням . Ми вітаємо Нат ... Читати далі » |
|
Щорічно стіни шкіл покидають тисячі юнаків та дівчат, при цьому не кожен з них на кінець травня вже знає, де він хотів би вчитись далі. Для того, щоб ознайомити випускників з майбутніми професіями, влаштовуються зустрічі з представниками ВНЗ, коледжів, технікумів у школах та в навчальних закладах на «Днях відкритих дверей», «Сходинках до мрії» і т.д. Представники кафедри технології м’яса, риби та морепродуктів приймають у цих заходах щонайактивнішу участь. Поряд із досвідченими викладачами, з ... Читати далі » |
Саме з таким настроєм відбудеться майстер-клас на кафедрі технології м'яса, риби і морепродуктів 30 жовтня та 06 листопада о 1200 . Тут вам продемонструють усі технологічні тонкощі виготовлення ковбасних виробів райського смаку та гостинно ознайомлять з кафедрою .
Завітайте на смачне свято! Запрошуємо усіх бажаючих! |
Адже рядочки таких віршів народжуються лише у серці. А серце має бути щирим і люблячим. Так, саме з таким серцем пише власні вірші наша чарівна Марукян Гаяне, студентка четвертого курсу. А якої власне професії вона навчається у стінах рідної академії, ви дізнаєтесь з її поетичного визнання.
М`ясники Всім потрібні вмілі фахівці, |
Свої наукові досягнення продемонстрував професорсько-викладацький склад кафедри разом з аспірантами та магістрами у науковій постерній сесії, на пленарних засіданнях та в збірнику тез. Так від нашої кафедри до уваги вчених було запропоновано дві доповіді у постерній сесії, а саме, ... Читати далі » |
Враженнями про особливост ... Читати далі » |
Результати захисту дипломних проектів в 2015 р. студентами зі спеціальності «Технології зберігання консервування і переробки м’яса» наступні: до захисту було допущено 61 студент, в тому числі: ... Читати далі » |