|
Учасниками конкурсу були шість команд, які сформували студенти ... Читати далі » |
|
Цьогорічна конференція стала майданчиком, де свої таланти у науковій і професійній сфері розкривала наша молодь - магістри та бакалаври, що займалися протягом цього навчального року науковою роботою в рамках програми кафедри. Вони гідно продемонстрували свої наукові здобутки на пленарному засіданні, засіданні «Основні тренди у сучасному хар ... Читати далі » |
|
В програму зустрічі увійшов перегляд фільму про Одеську національну академію харчових технологій, розповсюдження рекламних матеріалів про факультети і кафедри Академії. І звісно ж бесіда. ... Читати далі » |
|
У роботі постерної сесії участь прийняли:
|
З 12 по 13 квітня в Одеській національній академії харчових технологій відбулась 48 Науково-методична конференція ”Розвиток методологічних основ вищої освіти ОНАХТ”.
Співробітники нашої кафедри прийняли активну участь у роботі конференції. На засіданні Секції 1 “Науково-методичне забезпечення інноваційного розвитку
освітнього процесу” з усною доповіддю “Перспективи використання гібридного навчання у сучасному освітньому процесі” виступила доцент Солецька А. Д.
У роботі Секції 2 “Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів. Методологічні основи формування кадрового потенціалу науково - педагогічних працівників” участь прийняли:
- професор Віннікова Л. Г., доцент Савінок О. М., доцент Азарова Н. Г. з до
...
Читати далі »
|
6 квітня 2017 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016-2017 н. р. із галузі «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».
Пленарне засідання конференції урочисто відкрив проректор з наукової роботи ХДУХТ, д. т. н., проф. Михайлов В. М., який привітав учасників та побажав усім фіналістам успішного захисту своїх робіт.
У II тур конкурсу за секцією «Інноваційні технології у харчовій промисловості та ресторанному господарстві» із 95 робіт, надісланих з вищих учбових закладів усієї України, було відібрано 54 роботи, 13 робіт вийшли у ф
...
Читати далі »
|
30 березня на кафедрі відбулося засідання секції "Технології м'ясних, рибних і морепродуктів" Міжвузівської студентської конференції ОНАХТ 2017.
Конференція була представлена наступними доповідями:
1. Розробка покриття для кулінарних виробів з рибного фаршу.
Студент ОКР «Магістр» Парелюлько В.С.
Науковий керівник доц. Манолі Т.А.
2. Розробка біотехнологічного способу вилучення ікри з ястиків.
Студент ОКР «Магістр» Шарко Н.С.
Науковий керівник доц. Манолі Т.А.
3. Удосконалення технології рибних шпротів.
Студент ОКР «Магістр» Писарєва А.М.
Науковий керівник доц. Манолі Т.А.
4. Розробка технологічних парметрів для підготовки желюючої заливки на основі пектину.
Студент ОКР «Магістр» Каланов В.А.
Науковий керівник доц. Манолі Т.А. Нікітчіна Т.І.
5. Удосконалення технології рибни
...
Читати далі »
|
|
Весь чоловічий колектив кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів вітає Вас з весняним святом - 8 Березня. Бажаємо Вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у Ваших ніжних душах завжди цвіла весна, у Ваших родинах були лад, тепло і затишок. Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця і дарують окрилення для нових успіхів у сфері, якій Ви присвятили свої знання і таланти. Залишайтеся завжди такими ж неповторн ... Читати далі » |
|
...
Читати далі »
|








30 березня на кафедрі відбулося засідання секції "Технології м'ясних, рибних і морепродуктів" Міжвузівської студентської конференції ОНАХТ 2017.
Конференція була представлена наступними доповідями:
1. Розробка покриття для кулінарних виробів з рибного фаршу.
Студент ОКР «Магістр» Парелюлько В.С.
Науковий керівник доц. Манолі Т.А.
2. Розробка біотехнологічного способу вилучення ікри з ястиків.
Студент ОКР «Магістр» Шарко Н.С.
Науковий керівник доц. Манолі Т.А.
3. Удосконалення технології рибних шпротів.
Студент ОКР «Магістр» Писарєва А.М.
Науковий керівник доц. Манолі Т.А.
4. Розробка технологічних парметрів для підготовки желюючої заливки на основі пектину.
Студент ОКР «Магістр» Каланов В.А.
Науковий керівник доц. Манолі Т.А. Нікітчіна Т.І.
5. Удосконалення технології рибни

