18:32 Наші вітання з захистом кандидатських дисертацій! | |
Літвінова Інна Олександрівна захищала дисертацію «Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння» за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. Науковий керівник – кандидат технічних наук, доцент Савінок Оксана Миколаївна, Одеська національна академія харчових технологій, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, доцент кафедри. Захист відбувся 15 квітня 2016 року о 1030 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д41.088.02 у Одеській національній академії харчових технологій за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112 (ауд. А-234). Прокопенко Ірина Олександрівна захищала дисертацію «Удосконалення технологій виробів з м’яса птиці з використанням атермічного оброблення» за спеціальністю 05.18.04 – технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів. Науковий керівник – доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України, заслужений діяч науки і техніки України Віннікова Людмила Григорівна, Одеська національна академія харчових технологій, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, завідувач кафедри. Захист відбувся 15 квітня 2016 року о 1330 годині на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 41.088.02 Одеської національної академії харчових технологій (вул. Канатна, 112, м. Одеса, 65039) в ауд. А-234. Увесь колектив кафедри сердечно вітає з гарним захистом дисертацій здобувачів і їх керівників та бажає їм не зупинятись на досягнутому у підкоренні наукових вершин!
| |
|
Всего комментариев: 0 | |
| |