З 18 по 22 квітня пройшла чергова 76 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії. І традиційно наша кафедра приймала активну участь у цій вагомій події академії.
Так, у секційному пленарному засіданні 19 квітня в секції «Хімія та технологія харчових продуктів», підсекції «Технологія м’яса, риби і морепродуктів» прийняли участь зі стендовими доповідями:
1. Вплив фосфоліпідного концентрату на якісні показники модельних м’ясних систем
к.т.н., доц., Патюков С.Д., студент Синиця О.В.
2. Дослідження захисних характеристик плівко-утворюючих покриттів для захисту м’яса
аспірант Кишеня А.В.
3. М’ясо перепелів в технології виробництва новітніх продуктів
к.т.н. Агунова Л.В., к.т.н., доцент, Азарова Н.Г., Сіра Н.В., магістр
4. Вплив рослинних текстуратів на фізико-хімічні показники рибного фаршу
к.т.н., доцент Герасим Г.С., Паламарчук В.В., викладач вищої категорії (Державний вищий навчальний заклад Білгород-Дністровський морський рибопромисловий технікум)
5. Перспективи використання кролячого м’яса у виробництві м’ясних продуктів для здорового харчування
к.т.н., доцент, Азарова Н.Г., к.т.н. Агунова Л.В.
На пленарному засіданні 22 квітня у постерній сесії прийняли участь:
1. Investigation of the properties of boiled sausages from the biomodified stuffing during
storage
Povarova N.N., Melnick L.A.
2. Вплив електро-активованої води на стабільність забарвлення м’ясних продуктів
д.т.н., проф., Віннікова Л.Г., аспірант Пронькіна К.В.
3. Інноваційна технологія виробництва кулінарних виробів з м’яса птиці
к.т.н., доц. Солецька А.Д., к.т.н., доцент Єгорова А.В.
4. Біозахисне покриття для подовження термінів зберігання м’яса
д.т.н., проф., Віннікова Л.Г., аспірант Кишеня А. В.
І традиційно наша кафедра не залишилась без перемоги! Аспірант кафедри Кишеня А. В. отримав диплом III ступеня у конкурсі на кращий постер.
Ми щиро вітаємо переможця, бажаємо подальших успіхів у навчанні та науковій роботі!
|