|  З 18 по 22 квітня пройшла чергова 76 Наукова конференція науково-педагогічного складу академії. І традиційно наша кафедра приймала активну участь у цій вагомій події академії.
 Так, у секційному пленарному засіданні 19 квітня в секції «Хімія та технологія харчових продуктів», підсекції «Технологія м’яса, риби і морепродуктів» прийняли участь зі стендовими доповідями: 1. Вплив фосфоліпідного концентрату на якісні показники модельних м’ясних систем к.т.н., доц., Патюков С.Д., студент Синиця О.В. 2. Дослідження захисних характеристик плівко-утворюючих покриттів для захисту м’яса аспірант Кишеня А.В. 3. М’ясо перепелів в технології виробництва новітніх продуктів к.т.н. Агунова Л.В., к.т.н., доцент, Азарова Н.Г., Сіра Н.В., магістр 4. Вплив рослинних текстуратів на фізико-хімічні показники рибного фаршу к.т.н., доцент Герасим Г.С., Паламарчук В.В., викладач вищої категорії (Державний вищий навчальний заклад Білгород-Дністровський морський рибопромисловий технікум) 5. Перспективи використання кролячого м’яса у виробництві м’ясних продуктів для здорового харчування к.т.н., доцент, Азарова Н.Г., к.т.н. Агунова Л.В.  На пленарному засіданні 22 квітня у постерній сесії прийняли участь: 1. Investigation of the properties of boiled sausages from the biomodified stuffing during storage Povarova N.N., Melnick L.A. 2. Вплив електро-активованої води на стабільність забарвлення м’ясних продуктів д.т.н., проф., Віннікова Л.Г., аспірант Пронькіна К.В. 3. Інноваційна технологія виробництва кулінарних виробів з м’яса птиці к.т.н., доц. Солецька А.Д., к.т.н., доцент Єгорова А.В. 4. Біозахисне покриття для подовження термінів зберігання м’яса д.т.н., проф., Віннікова Л.Г., аспірант Кишеня А. В. І традиційно наша кафедра не залишилась без перемоги! Аспірант кафедри Кишеня А. В. отримав диплом III ступеня у конкурсі на кращий постер. Ми щиро вітаємо переможця, бажаємо подальших успіхів у навчанні та науковій роботі!                                 |