Главная » 2017 » Травень » 1 » XIІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології»
19:34
XIІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології»

Квітневий марафон конференцій ОНАХТ закінчився найочікуваною та найяскравішою із них - XIІІ Всеукраїнською науковою конференцією студентів з розділу «Харчові технології», яка відбулася з 26 по 28 квітня 2017 року.

Цьогорічна конференція стала майданчиком, де свої таланти у науковій і професійній сфері розкривала наша молодь - магістри та бакалаври, що займалися протягом цього навчального року науковою роботою в рамках програми кафедри. Вони гідно продемонстрували свої наукові здобутки на пленарному засіданні, засіданні «Основні тренди у сучасному харчуванні ‒ світові та вітчизняні напрямки розвитку технології харчування», а також у пленарному засіданні з англійською робочою мовою. Окрім цього, студенти третього курсу, що навчаються за спеціальністю «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» достойно представили нашу кафедру у перегонах «Смачно, швидко та корисно», що відбулись у рамках цієї конференції.

Тож ми висловлюємо щиру подяку усім учасникам конференції та їх керівникам за плідну роботу з підготовки наших студентів для такої значущої події у їх студентському житті:

- Синиці О. В., магістру факультету ТХППКЗЕтаТ та науковому керівнику д. т. н., професору Вінніковій Л. Г. за доповідь «Можливість подовження строків зберігання делікатесних м’ясних виробів шляхом пост-пастеризації» на пленарному засіданні;

- Бондар Л. Л., Геврик В. В., бакалаврам ф-ту ТХППКЗЕтаТ та науковому керівнику к. т. н., доценту Солецькій А. Д. за доповідь «Застосування плівко-утворюючих полісахаридів у технології виробництва натуральних м’ясних напівфабрикатів» на засіданні «Основні тренди у сучасному харчуванні ‒ світові та вітчизняні напрямки розвитку технології харчування»;

- Ларіонову І. М., Возняк Н. В., бакалаврам ф-ту ТХППКЗЕтаТта науковому керівнику к. т. н., доценту Солецькій А. Д. за доповідь «Розробка рецептур кулінарних м’ясних виробів із застосування Souse Vide технології» на засіданні «Основні тренди у сучасному харчуванні ‒ світові та вітчизняні напрямки розвитку технології харчування»;

- Ністор К. О. магістру факультету ТХППКЗЕтаТ та науковому керівнику к. т. н., доценту Солецькій А. Д. за доповідь “Use of CO2-extracts of plants in the film-forming coatings for natural meat semi-finished products” на пленарному засіданні з англійською робочою мовою.

- Похалюк В. В., Цисар І.В ., бакалаврам ф-ту ТХППКЗЕтаТ та організатору перегонів «Смачно, швидко та корисно» к. т. н., доценту Савінок О. М. за II місце.

Просмотров: 659 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 3.3/3
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz