20:26 Студентська наукова конференція ТМРіМ 2015 | |
Що ж давайте більш детальніше зупинимось на самих роботах наших юних науковців. Перелічимо учасників, теми наукових доповідей та керівників, що допомагали виконати запропоновані роботи. 1) Виробництво майонезу та широкого асортименту м’ясних виробів з насінням льону (виконали - Костенко А., Акулова Н., Дімова Ю., керівник – доц. Патюков С. Д.) 2) Застосування ненасичених жирних кислот насіння льону та пажитнику у ковбасному виробництві (виконали - Марукян Г., Жакішева Р., керівник – доц. Патюков С. Д.) Рано утром на Привоз, мы бежим за мясом И в придачу купим шпик так еще с запасом! Одесситы любят сало, мы прекрасно знаем, А тут еще и разных специй в фарш, мы добавляем…
Когда рецептуру составляем, Количество нитрита, строго измеряем, Но цель научной работы в том: Приготовить колбасу с чаманом и льном.
Ненасыщенные жирные кислоты содержат они, А для нашей продукции – эти компоненты важны! Ведь, научная работа заключается в том, Чтобы готовый продукт приносил пользу притом.
Мы сделаем вывод лишь один: Полезная продукция – и ты непобедим! Истина у технолога лишь одна, Чтобы была качественной колбаса! Марукян Гаяне
3) Виробництво січених напівфабрикатів з м’яса індички та баклажанів (виконали - Бесаєва Х., Блоскова І., Демидова Д., Косенко В., Магда М., керівник – доц. Шлапак Г. В.) 4) Удосконалення технології виробництва делікатесних м’ясних продуктів з застосуванням багаторазової пастеризації (виконали - Ністор Х., Синиця О., Персін О., Нікітін С., керівник – доц. Патюков С. Д.) 5) Перспективи використання технології Sous-Vide у виробництві кулінарних виробів з м’яса птиці (виконав - Красота А., керівник – доц. Солецька А. Д.) 6) Розробка м’ясних продуктів геродієтичного напрямку з маслом волоського горіха (виконала - Топал Л., керівник – доц. Агунова Л. В.) 7) Використання гарбуза при виробництві січених напівфабрикатів (виконали - Сорокін І., Янішогло О., Шепеленко Д., Михайлов О., Ганєв А., керівник – доц. Шлапак Г. В.) 8) Використання кисломолочних стартових культур для виробництва м’яса птиці (виконали Мокряк А., Ясевіна Т., Поперечна Д., керівник – доц. Поварова Н. М.) Дякуємо усім учасникам конференції за сумлінну працю і активну участь у науковій роботі кафедри! | |
|
Всего комментариев: 0 | |
|
|