17:14 75 наукова конференція науково-викладацького та наукового складу академії | |
Активну участь прийняли викладачі кафедри у постерній сесії, яка відбулася 21 квітня, де у наглядній формі продемонстрували останні свої здобутки в науковій діяльності. А саме, доц. Манолі Т. А. і ас. Кушніренко Н. М. розповіли про використання збагаченої олії в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температур, доц. Бабков М. І. про розробку технології виробництва гарячих маринадів з підкопчених прісноводних риб в желеподібній заливці, доц. Агунова Л. В. про комбінування рослинних і тваринних жирів у рецептурах печінкових паштетів функціонального призначення та доц. Шлапак Г. В. про технологічні аспекти створення добавок антианемічної дії. Не менш цікавими були і стендові доповіді на секційному засіданні «Хімія та технологія харчових продуктів», яке відбулося 22 квітня. Ось, наприклад, «Вплив активованої води на мікробіологічні показники м’яса» - автори проф. Віннікова Л. Г., асп. Пронькіна К. В.; «Використання стартових культур у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиці» - автор Поварова Н. М.; «Зміна функціональних та спектральних характеристик м’яса птиці при дозріванні» - автор доц. Савінок О. М.; «Удосконалення технології виробництва рубаних напівфабрикатів з м’яса водоплаваючої птиці» - автори доц. Азарова Н. Г., магістр Бедрак І. С.; «Зниження рівня термічного впливу при виробництві м’ясних консервів» - автор доц. Патюков С. Д.; «Удосконалення технології рибних фаршів з прісноводної сировини» - автор доц. Герасим Г. С.; «Математичне моделювання оптимальних режимів термічного оброблення напівкопчених ковбас» - автор доц. Солецька А. Д. Загалом конференція залишила приємні спогади від теплої дружньої атмосфери, яку створили талановиті вчені академії, що традиційно демонструють високий рівень наукових досягнень та прагнення до росту в сфері світової науки. | |
|
Всего комментариев: 0 | |
|
|