Главная » 2015 » Квітень » 22 » 75 наукова конференція науково-викладацького та наукового складу академії
17:14
75 наукова конференція науково-викладацького та наукового складу академії

Традиційно квітень насичений конференціями, що проходять в ОНАХТ. Так на зміну 46 науково-методичній конференції прийшла ювілейна 75 наукова конференція науково-викладацького та наукового складу академії. Взяти участь у конференції, яка проходить з 20 по 24 квітня, прагнули цього року усі викладачі кафедри, а також аспіранти і магістри. Адже поділитися своїми досягненнями у науковій сфері можна було різноманітними шляхами, як то прийняти участь у науковій постерній сесії, стендових доповідях чи доповісти на секційному засіданні.

Активну участь прийняли викладачі кафедри у постерній сесії, яка відбулася 21 квітня, де у наглядній формі продемонстрували останні свої здобутки в науковій діяльності. А саме, доц. Манолі Т. А. і ас. Кушніренко Н. М. розповіли про використання збагаченої олії в технології рибних пресервів з метою посилення консервуючого ефекту при зберіганні в умовах помірних позитивних температур, доц. Бабков М. І. про розробку технології виробництва гарячих маринадів з підкопчених прісноводних риб в желеподібній заливці, доц. Агунова Л. В. про комбінування рослинних і тваринних жирів у рецептурах печінкових паштетів функціонального призначення та доц. Шлапак Г. В. про технологічні аспекти створення добавок антианемічної дії.

Не менш цікавими були і стендові доповіді на секційному засіданні «Хімія та технологія харчових продуктів», яке відбулося 22 квітня. Ось, наприклад, «Вплив активованої води на мікробіологічні показники м’яса» - автори проф. Віннікова Л. Г., асп. Пронькіна К. В.; «Використання стартових культур у виробництві напівфабрикатів з м’яса птиці» - автор Поварова Н. М.; «Зміна функціональних та спектральних характеристик м’яса птиці при дозріванні» - автор доц. Савінок О. М.; «Удосконалення технології виробництва рубаних напівфабрикатів з м’яса водоплаваючої птиці» - автори доц. Азарова Н. Г., магістр Бедрак І. С.; «Зниження рівня термічного впливу при виробництві м’ясних консервів» - автор доц. Патюков С. Д.; «Удосконалення технології рибних фаршів з прісноводної сировини» - автор доц. Герасим Г. С.; «Математичне моделювання оптимальних режимів термічного оброблення напівкопчених ковбас» - автор доц. Солецька А. Д.

Загалом конференція залишила приємні спогади від теплої дружньої атмосфери, яку створили талановиті вчені академії, що традиційно демонструють високий рівень наукових досягнень та прагнення до росту в сфері світової науки.

Просмотров: 653 | Добавил: Адмін | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
Створити безкоштовний сайт на uCoz