З 1 по 21 липня студенти групи ТМ-11а під керівництвом доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. пройшли ознайомчу практику на хпрчових підприємствах міста Одеси. До переліку підприємств увійшли Одеський завод шампанських вин, Одеський ГорМолЗавод №1, ТОВ "Гаврилівка", Торгівельна мережа "METRO Cach&Carry", консервний завод "Еврика".
Метою ознайомчої практики студентів I курсу було складення загальних уявлень про специфіку виробництва кожного підприємства, ознайомлення з основними технологічними процесами, умовами та специфікою праці робітників та ІТР на підприємствах харчової галузі, асортиментом продукції, характеристикою сировини, технологічними схемами виробництва основних видів продукції.
Студенти групи ТМ-11а отримали цінний досвід з побаченого і почутого, адже за такий короткий період познайомились с сучасними харчовими підприємствами нашого регіону, склали уявлення про особливості професії харчовика у різних галузях. А можливо де хто з них вже обрав і майбутнє місце роботи! |