28 і 29 березня кафедра Технології м'яса, риби і морепродуктів гостинно відчинила двері школярам Одеської ЗОШ №69.
Викладачі кафедри Паламарчук Анна Станіславівна, Манолі Тетяна Анатоліївна і Кушніренко Надія Михайлівна провели майстер-клас на тему "Цікаво про суші - важливі правила і хитрощі".
Баришева Яна Олегівна - випускниця кафедри розповіла про історію суші, їх види, важливі правила і хитрощі виробництва.
Приємно відзначити зацікавленість учнів, їх активну участь в інтерактивних конкурсах та іграх. А солодкі "рибні" призи стали приємним бонусом.
І як класно посмакувати "сусі" власного виробництва, що виготовлені під керівництвом тепер вже досвідченого технолога та су-шефа - Хаборської Анни Сергіївни - випускниці магістратури 2018 року! |