Традиційно у кінці квітня проходить святкування Дня кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів. У цей день наша кафедра гостинно відкриває свої двері усім гостям, майбутнім абітурієнтам та всім бажаючим для знайомства та налагодження дружніх відносин. А розповідають про життя нашої кафедри не викладачі, а самі студенти, які навчаються за спеціальностями «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Технології зберігання і переробки водних біоресурсів». Цього року господарями свята були студенти групи ТМ-31, які зустрічали гостей святково прикрашеними аудиторіями.
|
 
|
На атмосферу свята налаштовували авторські плакати наших обдарованих художників. Справжні витвори мистецтва, намальовані фарбами та крейдовими олівцями, демонстрували гарний смак і талант наших студентів.
|

|
Гостями свята були викладачі академії, декан факультету ТХППКЗЕтаТ, доцент Шарахматова Т. Є. та студенти Одеського технікуму газової та нафтової промисловості, студенти механіко-технологічного технікуму ОНАХТ, студенти Сумського національного аграрного університету та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.
|
 
|
До номерів святкового концерту увійшли відеоролик про життя наших студентів, музикальні номери Валерії Кошель, Бабишевої Люби, запальний танець Скліфасовської Насті, вірші Куценко Дениса.
Атмосфера свята, старанність і щирість наших юних талантів залишили приємні враження як у гостей так і у самих організаторів свята.
|

|
У заключному слові завідуюча кафедри професор Віннікова Л. Г. подякувала усім присутнім за гарний настрій, студентам та доценту Шлапак Г. В., яка допомагала в організації Дня кафедри, ‒ за гостинність та старанність.
|
|