| № з/п | Дисципліна | Дата | Пара | Аудиторія | ПІБ викладача | 
 
 | 1. | Технології харчових виробництв | 29.01.2018 | ІІ | А–422 | Шлапак Г.В. | 
 
 | 2. | Фізико-хімічні і біохімічні основи м’яса і м’ясних продуктів | 29.01.2018 | ІІІ | А–422 | Солецька А.Д. | 
 
 | 3. | Контроль якості м’яса і м’ясних продуктів | 29.01.2018 | ІІІ | А–422 | Солецька А.Д. | 
 
 | 4. | Інноваційні технології галузі | 29.01.2018 | ІІІ | А–422 | Солецька А.Д. | 
 
 | 5. | Пакування м’яса і м’ясних продуктів | 29.01.2018 | ІІ | А–422 | Агунова Л.В. | 
 
 | 6. | Основи тваринництва | 26.01.2018 | ІV | А-428 | Патюков С.Д. | 
 
 | 7. | Методологія наукових досліджень | 26.01.2018 | ІV | А-428 | Патюков С.Д. | 
 
 | 8. | Теоретичні основи харчових технологій | 29.01.2018 | ІІ | А–422 | Савінок Г.В. | 
 
 | 9. | Технологія стерилізованих консервів з гідробіонтів | 26.01.2018 | ІІІ | А–422 | Манолі Т.А. | 
 
 | 10. | Технологія м’яса | 29.01.2018 | ІІ | А–422 | Азарова Н.Г. | 
 
 | 11. | Проектування підприємств галузі | 29.01.2018 | ІІ | А–422 | Азарова Н.Г. | 
 
 | 12. | Наукові основи вторинної переробки м’яса | 29.01.2018 | ІІІ | А–422 | Віннікова Л.Г. | 
 
 | 13. | Контроль якості та безпеки продукції галузі | 30.01.2018 | ІІІ | А–422 | Герасим Г.С. | 
 
 | 14. | Технологія харчових продуктів з водної сировини | 30.01.2018 | ІІІ | А–422 | Герасим Г.С. | 
 
 | 15. | Інноваційні технології галузі | 30.01.2018 | ІІІ | А–422 | Герасим Г.С. | 
 
 | 16. | Проектування підприємств з основами САПР | 30.01.2018 | ІІІ | А–422 | Кушніренко Н.М. |