З 18 по 21 грудня 2018 року на кафедрі Технології м'яса, риби і морепродуктів пройшов захист кваліфікаційних робіт за спеціальністю 181 "Харчові технології"
За освітньою програмою "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" успішно захистили свої роботи 7 магістрів (Потинг О. І., Хамталла Ф. М., Перфілова Н. В., Хаборська А. С., Євтуховська Г. В., Зєнченко І. О., Шестопалова Т. О.), за освітньою програмою "Технології зберігання та переробки м'яса" - 7 магістрів (Бондар Л. Л., Ларіонов І. М., Геврик В. В., Возняк Н. О., Душкевич І. О., Тропець А. І., Чухарєв В. А.).
Особливо слід відмітити, що усі кваліфікаційні роботи магістрів за спеціальністю "Технології зберігання та
...
Читати далі »