
6 квітня 2017 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016-2017 н. р. із галузі «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».
Пленарне засідання конференції урочисто відкрив проректор з наукової роботи ХДУХТ, д. т. н., проф. Михайлов В. М., який привітав учасників та побажав усім фіналістам успішного захисту своїх робіт.
У II тур конкурсу за секцією «Інноваційні технології у харчовій промисловості та ресторанному господарстві» із 95 робіт, надісланих з вищих учбових закладів усієї України, було відібрано 54 роботи, 13 робіт вийшли у ф
...
Читати далі »