З 29 червня по 18 липня студенти групи ТМ-11а, що обрали професію за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», пройшли ознайомчу практику під керівництво доцентів кафедри Агунової Л. В. і Солецької А. Д. Ознайомча практика є невід’ємною складовою навчального процесу, має екскурсійний напрям, де студенти першого курсу знайомляться з харчовими підприємствами і складають власне уявлення про специфіку виробництва різних галузей харчової промисловості. Традиційно ознайомча практика проходить на підприємствах м. Одеси та Одеської області. Так цього року ми відвідали ГМЗ №1 – нове Одеське підприємство з виробництва молочної продукції, Одеський завод шампанських вин, ПП «Фірма
...
Читати далі »