 У рамках тижня факультету «Харчових технологій, парфумерно-косметичних засобів, експертизи і товарознавства» 11 травня о 13.00 відбулося святкування дня кафедри «Технології м’яса, риби і морепродуктів». Традиційно організовували та проводили цей захід  студенти третього курсу, господарями свята були студенти групи ТМ-30 та ТМ-31, а допомагали їм у цьому доценти кафедри А. С. Герасим та А. Д. Солецька. Атмосфера свята відчувалась усюди – святково прикрашені кульками та плакатами коридори кафедри, а ауд. Б-402, де відбувався захід, уся виблискувала вогниками.
 У рамках тижня факультету «Харчових технологій, парфумерно-косметичних засобів, експертизи і товарознавства» 11 травня о 13.00 відбулося святкування дня кафедри «Технології м’яса, риби і морепродуктів». Традиційно організовували та проводили цей захід  студенти третього курсу, господарями свята були студенти групи ТМ-30 та ТМ-31, а допомагали їм у цьому доценти кафедри А. С. Герасим та А. Д. Солецька. Атмосфера свята відчувалась усюди – святково прикрашені кульками та плакатами коридори кафедри, а ауд. Б-402, де відбувався захід, уся виблискувала вогниками.
		... 
		
			Читати далі »