Skip to content

Department of Meat, Fish and Seafood Technology

Odessa National Technological University

Primary Menu

Department of Meat, Fish and Seafood Technology

  • Home
  • About us
    • Greeting
    • Regulations about the department
    • Department staff
    • Department History
    • Our graduates
  • To the applicant
    • Go to study
    • Educational and professional programs, and Courses
      • Bachelors degree
        • Educational disciplines for SVO “ Bachelors” specialty 181 «Food Technologies»
        • Educational disciplines for SVO “ Bachelors.” specialty 204 “Technology of production and processing of livestock products”
      • Master degree
        • Educational disciplines for SVO “ Master degree” specialty 181 «Food Technologies»
  • Science
    • Scientific schools and directions
    • Scientific developments
    • Patent base
    • Conferences
    • Help to the author
  • Publications
    • Textbooks and teaching aids
    • Monographs
  • Student Information
    • Practical training
    • Procedure and applications for choosing optional disciplines
    • Schedule
    • Evaluation criteria
    • Library
    • Topics of course projects and works
    • Orders for Diploma Design / Qualification Works and their defense schedule
    • Annotations of the best qualification works and diploma projects
  • Gallery
    • Photo
  • International activity
  • News
  • Public information
    • Contacts
    • Departmental Meeting
  • СВО Бакалавр, 181 Харчові технології (ОПП Технології м’ясних і рибних продуктів)
  • Магістри
  • Бакалаври
  • en
  • uk
  • Home
  • Master class “Making sausages”
  • Uncategorized

Master class “Making sausages”

Spread the love
Master class “Making sausages” see here.
The master class was conducted by Galina Shlapak, Associate Professor of the Department of Meat, Fish and Seafood Technology, Faculty of Technology and Commodity Science of Food Products and Food Business, ONAFT.

Continue Reading

Previous The best entrant of the 2019-2020 academic year
Next XIIІ All-Ukrainian scientific-practical conference of young scientists and students with international participation “PROBLEMS OF FORMING A HEALTHY LIFESTYLE IN YOUTH”

More Stories

  • Uncategorized
  • Новини

ХІХ Всеукраїнська наукова конференція здобувачів вищої освіти з розділу “ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ”

  • Uncategorized

Open lecture on the topic: “Peculiarities of thermal processing of meat products”

  • Uncategorized
  • Новини

Annual international scientific-practical conference “Food and Feed Technologies 2022”

Останні новини

  • ХІХ Всеукраїнська наукова конференція здобувачів вищої освіти з розділу “ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ”
  • Fifteenth Scientific Conference of young scientists and students with international participation «Problems of Formation the healthy way of life in young people»
  • Open lecture on the topic: “Peculiarities of thermal processing of meat products”
  • Annual international scientific-practical conference “Food and Feed Technologies 2022”
  • Умови вступної компанії другого етапу
  • Особливості вступу в 2022 році на ступінь вищої освіти ”Бакалавр” на навчання на основі повної загальної середньої освіти
  • До уваги абітурієнтів! ОНТУ запрошує до підготовки до національного мультипредметного тесту з історії України безкоштовно

Архів

Переглянути архів сайту кафедри

ОНТУ

Главный сайт академии
Сайт приемной комиссии
Расписание
Библиотека

Наши контакты

Україна, м. Одеса,

вул. Канатная, 112,

перший поверх,

корпус Д  (хімічний)

    tmrim.onaht@gmail.com

 

712-42-50

712-41-72

Copyright © ONTU | All rights reserved