Skip to content

Department of Meat, Fish and Seafood Technology

Odessa National Technological University

Primary Menu

Department of Meat, Fish and Seafood Technology

  • Home
  • About us
    • Greeting
    • Regulations about the department
    • Department staff
    • Department History
    • Our graduates
  • To the applicant
    • Go to study
    • Educational and professional programs, and Courses
      • Bachelors degree
        • Educational disciplines for SVO “ Bachelors” specialty 181 «Food Technologies»
        • Educational disciplines for SVO “ Bachelors.” specialty 204 “Technology of production and processing of livestock products”
      • Master degree
        • Educational disciplines for SVO “ Master degree” specialty 181 «Food Technologies»
  • Science
    • Scientific schools and directions
    • Scientific developments
    • Patent base
    • Conferences
    • Help to the author
  • Publications
    • Textbooks and teaching aids
    • Monographs
  • Student Information
    • Practical training
    • Procedure and applications for choosing optional disciplines
    • Schedule
    • Evaluation criteria
    • Library
    • Topics of course projects and works
    • Orders for Diploma Design / Qualification Works and their defense schedule
    • Annotations of the best qualification works and diploma projects
  • Gallery
    • Photo
  • International activity
  • News
  • Public information
    • Contacts
    • Departmental Meeting
  • СВО Бакалавр, 181 Харчові технології (ОПП Технології м’ясних і рибних продуктів)
  • Магістри
  • Бакалаври
  • en
  • uk
  • Home
  • Public information

Public information

Spread the love
  • Departmental Meeting

 

  • Our contacts

Останні новини

  • ХІХ Всеукраїнська наукова конференція здобувачів вищої освіти з розділу “ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ”
  • Fifteenth Scientific Conference of young scientists and students with international participation «Problems of Formation the healthy way of life in young people»
  • Open lecture on the topic: “Peculiarities of thermal processing of meat products”
  • Annual international scientific-practical conference “Food and Feed Technologies 2022”
  • Умови вступної компанії другого етапу
  • Особливості вступу в 2022 році на ступінь вищої освіти ”Бакалавр” на навчання на основі повної загальної середньої освіти
  • До уваги абітурієнтів! ОНТУ запрошує до підготовки до національного мультипредметного тесту з історії України безкоштовно

Архів

Переглянути архів сайту кафедри

ОНТУ

Главный сайт академии
Сайт приемной комиссии
Расписание
Библиотека

Наши контакты

Україна, м. Одеса,

вул. Канатная, 112,

перший поверх,

корпус Д  (хімічний)

    tmrim.onaht@gmail.com

 

712-42-50

712-41-72

Copyright © ONTU | All rights reserved